Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila i o moralu

Marijana Mikulić pozirala u mini haljini: 'Da, imam skoro 40 i da, majka sam i da, nosim tako kratko'

Foto: Instagram screenshot
1/8
26.03.2021.
u 08:26

Marijana je uz objavu poslala i poruku svim dušebrižnicima koji smatraju kako ovakve odjevne kombinacije nisu primjerene za ženu njezinih godina koja je uz to i majka.

Glumica Marijana Mikulić iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama svojom odvažnom modnom kombinacijom. Naime, na posljednjoj fotografiji Marijana pozira u ultra kratkoj žutoj haljini preko koje je odjenula traper jaknu. Marijana je uz objavu poslala i poruku svim dušebrižnicima koji smatraju kako ovakve odjevne kombinacije nisu primjerene za ženu njezinih godina koja je uz to i majka.

"Što se tiče morala, morala sam. Nisam zaboravila obući donji dio, ovo na meni nije košulja, nego haljina košulja. Da, imam skoro 40 i da, majka sam i da, nosim tako kratke suknje, jer mi se to sviđa", poručila je Marijana.

"Jedna kolegica mi je neki dan rekla "Mare ako ćeš biti tako seksi nemoj se javljati za me too" Ljubav ljudi, samo ljubav. Neka cvijeta tisuću cvjetova", dodala je glumica.

Foto: Instagram screenshot

lspod objave odmah su se zaredali komentari podrške. "Bravo", "Odlično ste ovo napisali", "Pusti godine,pokaži te "batake", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo Marijana je nedavno progovorila je o tome s čime se sreću glumice na radnom mjestu. - Što je s nama koje nisu htjele da ih se dira ni milimetra više nego je potrebno, koje smo prekidale snimanje kada kolega pređe mjeru, pa doživjele zgražanje i kolega i cijelog seta jer pretjerujemo. Po čijim mjerilima? Tko to ima pravo odrediti što je MENI pređena mjera?! Što je s nama koje smo djeci unatoč, braku unatoč, uvijek došle s naučenim tekstom, ofarbanom kosom, oprane, spremne, i trpjele kolege koje kasne, bazde, bezobrazni su, ne znaju tekst, razbijaju setove.. ali se snima, proba, dok ON ne da svoj maksimum. Jer je svaki taj ON valjda nešto toliko posebno da se to sve mora trpjeti, bez njega se ne može - stoji u dijelu objave.

- Nije nas nitko doslovno silovao, ali dragi moji, sve su to silovanja svoje vrste, zlostavljanja koja ostavljaju duboke rane i ožiljke, stvaraju kočnice kojih se teško riješiti. Kada znaš da nešto nije u redu, i kažeš to, ali zauzvrat ne da ne dobiješ zaštitu i podršku, nego te se u najboljem slučaju ignorira. A češće te se stigmatizira kao puritanku, konzervu, onu koja ne zna kako to ide u „tom našem svijetu“- kazala je.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Damating
Damating
09:09 26.03.2021.

Pitam se ponekad što bi sve ove u krizi srednjih godina bez interneta?! Možda bi intelektualno napredovale 🤔

Avatar mikioni
mikioni
09:18 26.03.2021.

Placem od srece.

DU
Deleted user
08:55 26.03.2021.

Baš si morala? I, to široj javnosti? Da nekoga (ipak) ne pucaju kompleksi? Nevjerojatna je ova potreba, rekla bih čak i neutaživa glad, za potvrdom da vrijediš, i to od (tebi) nepoznatih ljudi. Još je nevjerojatnija stvar da to dolazi od ljudi koji sebe nazivaju odraslim i zrelim osobama (a to bi, po svojim godinama, trebali i biti). A, najnevjerojatnija stvar je da se ta potvrda (posebno kod žena, i to starijih) traži kroz (polu)golotinju. E, moje žene, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije