Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vidimo ju često

Jennifer Lopez o mlađoj sestri ne priča puno, a sad su se zajedno pojavile i oduševile izgledom

Foto: reuters
1/4
07.05.2023.
u 15:34

Dok se Jennifer devedesetih godina usredotočila na svoju glazbenu karijeru, Lynda Lopez se posvetila televizijskom novinarstvu

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez (53) ima čak dvije sestre, Lyndu i Leslie, a na prošlotjednoj zabavi nakon Met Gale u New Yorku povela je Lyndu (51), mlađu sestru koja živi daleko od očiju javnosti i showbizza. Mnoge je doduše iznenadilo da popularna J.Lo nije povela svog supruga Bena Afflecka (50). 

Bilo kako bilo, dvije sestre odlično su se zabavile, a Lynda je fotografije sa zabave objavila i na svojim društvenim mrežama, gdje je dobila mnoge komplimente na račun izgleda, ali i sličnosti svojoj slavnoj sestri. 

- Previše sam ostajala budna do kasno ovaj tjedan - napisala je Lynda u opisu objave i dodala da je to bio "izlazak majki".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

"Predivne ste", "Kakva fotka", "Prelijepe kao uvijek", "Oduzele ste nam dah", "Najljepše sestre", "Dvije ljepotice", "Zgodne sestre", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", "Jako lijepe", samo su neki od komentara.

Osim nje, J.Lo je na zabavu povela i svog vokalnog trenera Stevieja Mackeya.

Dok se Jennifer devedesetih godina usredotočila na svoju glazbenu karijeru, Lynda Lopez se posvetila televizijskom novinarstvu. Naime, ona je novinarka i producentica na kanalu ABC. Vodila je i zabavni program, a jednom je ugostila i svoju sestru, no ostala je profesionalna, pa se nije primjećivalo da su u rodu. Često dijele zajedničke fotografije na društvenoj mreži i ističu kako su ponosne jedna na drugu. A mnogi ne mogu ne primijetiti da sliče jedna drugoj. Lynda je 2008. rodila kći Lucie  koju je dobila s tadašnjim dečkom Adamom Godfriedom. Par je uskoro prekinuo, a ona je postala samohrana majka, zbog čega je Jennifer vrlo ponosna na sestru. 

Osim Lynde, J.Lo ima i stariju sestru Leslie koja radi u jednoj školi kao profesorica glazbe. Škola se nalazi u Bronxu, a tamo sve tri zajedno odrasle. 

VIDEO Princ Harry se pojavio bez Meghan: Prati krunidbu iz trećeg reda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije