Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prioriteti

Jennifer Hudson bitnije je da je mršava nego da je dobra glumica

'Jennifer Hudson attends the 2nd Annual amfAR Inspiration Gala at The Museum of Modern Art in New York City, NY, USA on June 14, 2011. Photo: Press Association/Pixsell'
'Elizabeth PantaleoPress Association/Pixsell'
19.08.2011.
u 13:36

Glumica koja je smršavjela 15-ak kilograma izjavila je kako joj to više znači nego nagrada Oscar

Ponosnija sam na to  koliko sam kilograma smršavjela, nego na nagradu Oscar koju sam dobila - izjavila je u jednom intervjuu Jennifer Hudson. Tamnoputa ljepotica izgubila je preko 15 kilograma i sada je preponosna na svoj uspjeh. Brojne udruge koje se bore protiv promicanja dijeta i pretjeranog mršavljenja ovu njezinu izjavu su osudile. Smatraju kako je tužno da je jedno poznatoj osobi bitnije biti mršav nego dobiti najprestižniju nagradu za glumu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije