Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže beba

Jennifer Aniston šapnula prijatelju Tomu Hanksu: Trudna sam!

jennifer aniston
pixsell
20.04.2012.
u 17:15

Glumica je posljednjih godina bila trudna nekoliko puta, no čini se da bi najnovija vijest o blaženom stanju, koja je proteklog tjedna preplavila američke medije, ovaj put mogla biti istinita.

Jennifer Aniston posljednjih je godina bila trudna nekoliko puta, no čini se da bi vijest o glumičinu blaženom stanju, koja je proteklog tjedna preplavila američke medije, ovaj put mogla biti istinita.

Nazdravili sakeom

Naime, na tajnoj večeri u japanskom restoranu Kastuya u Los Angelesu 43-godišnja glumica s dečkom Justinom Therouxom ušuljala se na stražnja vrata. Par se sastao s Tomom Hanksom i njegovom suprugom Ritom Willson, s kojima je Aniston godinama bliska prijateljica.

Sjedili su u posebnom separeu restorana, a na njihov zahtjev konobari ih nisu smjeli previše ometati. Jennifer je blistala od sreće te im otkrila da će napokon postati majka. Svjedoci kažu da se glumica cijelo vrijeme držala za trbuh i pila samo vodu, dok su Justin i Hanksovi nazdravljali sakeom. Dečko hollywoodske miljenice oblijetao je oko nje, stalno je grlio, vidjelo se da je riječ o proslavi nečeg velikog u njihovoj vezi.

Posjeti ginekologu

Izvori bliski glumici otkrili su da je Jennifer posljednjih mjeseci redovito posjećivala poznatog ginekologa Roberta Katza.

Iz nepoznatih razloga nedavno je odustala od njegovih savjeta i zamijenila ga drugim stručnjakom za fertilitet u poznatoj bolnici Cedars-Sinais, kojim je jako zadovoljna. Njezini bliski prijatelji iskreno se nadaju da će se Aniston uskoro ispuniti najveći san. I sama je priznala da silno želi postati mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije