Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaražena je bila i tina

Zaražena je bila i bivša BB stanarka: 'Prvi nalaz bio je negativan, a u bolnici su mi rekli da sam preležala koronu'

Foto: Instagram
1/6
09.09.2020.
u 10:08

– Na moje inzistiranje otišla sam u bolnicu da slučajno ne zarazim mamu koja je trenutačno s nama u Beogradu. Jer mi se nije vraćao miris. Prvi nalaz je bio negativan – rekla je Barbara Šegetin.

Barbara Šegetin, koja se proslavila sudjelovanjem u sedmoj sezoni Big Brothera sa sestrom Tinom, otvoreno je progovorila o svom iskustvu s koronavirusom. Gdje se točno zarazila nije sigurna, a prve simptome počeka je primjećivati tijekom ljetovanja u Crnoj Gori sa sestrom Tinom. 

1/9

– U apartmanu smo stalno palile klimu. I jedan dan izgubim čulo mirisa i okusa. Mislila sam da nije kakva upala zbog klime. I dobijem temperaturu 37,5. Povišenu temperaturu imala sam dan, dva. Bila sam uvjerena da je zbog klime. No miris mi se nije vraćao – kazala je Šegetin za 24 sata.

Nakon povratka u Beograd, u koji je prije pet godina doselila iz Rijeke, otišla je na testiranje, no prvi nalaz bio je negativan.

– Na moje inzistiranje otišla sam u bolnicu da slučajno ne zarazim mamu koja je trenutačno s nama u Beogradu. Jer mi se nije vraćao miris. Nalaz je bio negativan. No čulo mirisa mi se još nije vratilo. Opet sam otišla u Crnu Goru da se još malo okupam i osunčam. Napravim obavezan test u Beogradu prije ulaska na avion. I pozitivno. U bolnici su mi rekli da sam zapravo preboljela koronu – kazala je manekenka. Isti scenarij dogodio se i Tini Šegetin. – Prvi nalaz joj je kao i meni bio negativan. Tek nakon deset dana ispostavilo se da je i ona vjerojatno preležala koronu. Hvala Bogu dobro smo prošle bez ozbiljnijih posljedica – zaključila je Barbara Šegetin.

 

Komentara 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:38 09.09.2020.

Svijet zaustavio dah....sta ce sada biti?

JP
josip.pivar11
11:05 09.09.2020.

Evo što ti je peh u životu: preležiš (preboliš) koronu a niti ne znaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije