Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je zamjenski

Jelena Veljača otkrila gdje je zapravo njezin vjenčani buket i kome je bio posvećen

Jelena Veljača i Vito Turšić
Foto: Instagram
1/9
16.06.2021.
u 18:20

Producentica i glumica udala se treći put i sa suprugom Vitom sada odmara u Primoštenu.

Jelena Veljača u subotu je po treći put izrekla da pred matičarem i treću bračnu sreću pronašla je uz Vitu Turšića(48), bivšeg savjetnika Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. Par se upoznao prije godinu dana kada je glumica i producentica bila gošća u podcastu koji je vodio Vito i brzo se među njima rodila ljubav koju su sada okrunili i brakom na bajkovitom vjenčanju kojem su prisustvovali njihovi brojni prijatelji i obitelj.

U Botaničkom vrtu u Zagrebu, gdje se vjenčanje održalo, Jelena je bacala i svoj vjenčani buket koji je uhvatio njezin prijatelj, ali sada je otkrila kako je to bio zamjenski buket i ispričala je i gdje se nalazi original.

- Službeni dio ceremonije završio je bacanjem buketa, ali zamjenskog. Naime, “pravi” vjenčani buket od divljih samoniklih ružičastih ruža bio je posveta mojoj baki Ružici, koja je preminula mjesec dana prije svadbe pa sam ga s Vitom odnijela na njezin grob - ispričala je za Gloriju Jelena i dodala kako im je velika želja dobiti dijete. Nakon svadbe ona i Vito su se zaputili prema jugu, točnije prema Primoštenu gdje uživaju u prvim danima bračne sreće.

VIDEO Aleksandar Stanković: Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti

Komentara 2

MU
Muncimir
18:51 16.06.2021.

Ova ima veći promet nego garaža na Tuškancu. Obezvrijeđuje instituciju braka.

IV
ivan.vuknic
20:47 16.06.2021.

Jeli su jos uvijek zajedno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije