Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA REALITY ZVIJEZDA

Ante Gotovac javio se iz Srbije i progovorio o Simoni i kćeri Gabrijeli

Ante Gotovac
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/4
31.03.2020.
u 09:43

Nekoć zvijezda reality showova Ante Gotovac trenutačno živi u Zemunu.

U Srbiji su nedavno uveli policijski sat, odnosno zabranu kretanja od 20 do 5 ujutro, ali to ne utječe previše na bivšu zvijezdu hrvatskih reality emisija Antu Gotovca koji u Zemunu živi posljednjih nekoliko godina.

Ante Gotovac
1/5

"Ja godinama lagano živim, onako penzionerski. Zaspim oko 21.30 sati, a dignem se oko 7 ujutro. Onda si iscijedim naranču i skuham kavu, otuširam se i odem na pijacu. Tri dana u tjednu smijemo na pijacu pa si kupim namirnice za ručak. Onda odradim nešto, iako mi je, moram priznati, posao opao. Ali ne brinem se, sve će biti u redu i sve će to opet doći na svoje", rekao je Ante za 24 sata.

Hrvatskoj javnosti bio je poznat kao razuzdani partijaner, ali nakon rastave od Simone Gotovac napustio je takav životni stil i sada već nekoliko godina zaredom odlazi na duhovne obnove u Kuću susreta u Tabor u Samoboru.

"Sad, naravno, zbog situacije s koronavirusom ne idem, ali doći će i to na svoje. Ništa mi teško ne pada, naviknuo sam i na uspone i na padove u životu. Kao čelik sam, nitko mi ništa ne može", rekao je samouvjereno Gotovac koji u Srbiji, kao što je nekoć u Zagrebu, ima vlastiti rent-a-car biznis.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Priznaje kako mu nedostaje kći Gabrijela koju je dobio sa Simonom, a koja je trenutačno s majkom i očuhom Stanislavom u Austriji. 

"Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Svaki dan se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro. Simona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti. Gabica je trebala malo doći kod mene oko Uskrsa, ali sad je situacija takva kakva jest. Nažalost, ne može mi doći", kaže Ante.

Komentara 18

NA
Narcis660
12:29 31.03.2020.

Bože debilane....pa kome je ova spodoba interesantna ( a očito jeste i meni )pa da otvaramo ovaj članak ....Uvijek pomislim da nema većeg zla od korone ...kad ono...☹

Avatar Danco2
Danco2
12:23 31.03.2020.

Fenomenalan članak, bravo

DU
Deleted user
10:32 31.03.2020.

Nakon svih"selebretija"čudilo me da se i on nije ukazao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije