Naslovnica Showbiz TV

Jelena Veljača emotivnom objavom oprostila se od legendarnog Nikolića

Marko Nikolić zadnju ulogu je ostvario u RTL-ovoj seriji "Pogrešan čovjek".
03. siječnja 2019. u 14:02 9 komentara 13303 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/7

Glumac Marko Nikolić, gledateljima najpoznatiji po ulozi Gige Popadića u kultnoj seriji "Bolji život", preminuo je u 73. godini
u Kliničko-bolničkom centru "Zvezdara", a od njega se na društvenim mrežama opraštaju glumci s kojima je surađivao na zadnjem
projektu "Pogrešan čovjek" na RTL-u. 

Marko Nikolić ZBOGOM LEGENDO Preminuo slavni glumac Marko Nikolić

Kreativna producentica serije jelena Veljača na Instagram-profilu napisala je emotivnu objavu posvećenu legendarnom glumcu.

– Četvrtog septembra 2018. godine. Prije četiri mjeseca. Volite svaki trenutak svog života. Padnite na koljena i zahvalite što ste ga doživjeli. Zbogom Marko i hvala – napisala je Jelena uz zajedničku fotografiju.

Nije se pojavio na sudu Izdan nalog za uhićenje glumca iz serije 'Pogrešan čovjek'

 

 

Za RTL.hr od kolege se ovom izjavom oprostila i Ivana Roščić koja je glumila s Nikolićem u seriji.

Finale showa Gospodin Savršeni: Zbog ljubomore su mi propale sve dosadašnje veze

Imala sam čast upoznati Marka na setu "Pogrešnog čovjeka", naši susreti bili su puni poštovanja, lijepih priča i smijeha. Marko je bio istinski gospodin i mangup. Veliki profesionalac, veliki glumac i veliki čovjek. Jako me pogodila ova nesretna vijest,  iskreno saučešće njegovoj obitelji. Dragi Marko, nedostaješ već sada, hvala ti! – rekla je Ivana.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • AnteizmalogZGa:

    Gigi Popadiću mir i pokoj. Bio je jedan umjerneni glumac ...po svakom pitanju. A ova Veljača....ma što reći.... na ovom snimku ima iste oči kao i na svom filmskom p.... uratku. Promovira se na pokojniku....sram je bilo.

  • avalon22:

    Opet Veljača glumi sreću po instagramu. Dno dna.

  • oxymoron:

    Veljaca zaglavila u septembru. Hoce li izaci kao februar?