Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kao djevojčica"

Jelena Rozga proslavila rođendan, pa obožavateljima zahvalila na čestitkama: "Srce mi je puno, volim vas"

Foto: Instagram screenshot
1/6
24.08.2021.
u 22:30

Pjevačica je inače poznata po odličnom stilu, a u slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije, a pratitelji joj često na društvenim mrežama tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i bolje.

Pjevačica Jelena Rozga proslavila je 44. rođendan, a objavom fotografije sa splitske rive pratiteljima je na Instagramu zahvalila na brojim čestitkama.

-Hvala svima na divnim čestitkama koje primam cijeli dan, srce mi je puno, volim vas, Jelena- napisala je pjevačica u opisu fotografija koje su u nekoliko sati prikupila preko 22 tisuće lajkova.

"Sretan ljepotice", "Najljepša", "Predivna", "Sretan rođendan ljepoto", samo su neki od komentara, a javila joj se i kolegica Nina Badrić i voditeljice Tatjana Jurić i Mia Kovačić koje su joj također čestitale rođendan. 

Jelena je pozirala u dugoj suknji životinjskog uzorka, a kombinaciju je upotpunila crnom bluzom bez rukava i crnim sandalama na visoku potpeticu. 

Pjevačica je inače poznata po odličnom stilu, a u slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije, a pratitelji joj često na društvenim mrežama tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i bolje,"kao djevojčica".

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča


Ključne riječi

Komentara 1

DE
DenisSplit85
15:10 26.08.2021.

E moja Jele da imas svoju familiju rodjendan bi ti bio potpuniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije