Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebno izdanje

Jelena Rozga objavila fotografiju kojom je naglasila svoje vitke noge, obožavatelji: 'Mačka'

Foto: Instagram screenshot
1/22
21.10.2022.
u 21:55

Pjevačica je najavila izlazak nove pjesme, a to je učinila fotografijom na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini kojom je istaknula svoje vitke noge s kojih nije lako skrenuti pogled. Jelena je svoju dugu kosu blago uvila, a kombinaciji je dodala crne štikle i šal.

Pjevačica Jelena Rozga svoje pratitelje na Instagramu obradovala je novostima koje je objavila. Jelena je jučer najavila izlazak nove pjesme, a to je učinila fotografijom na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini kojom je istaknula svoje vitke noge s kojih nije lako skrenuti pogled. Jelena je svoju dugu kosu blago uvila, a kombinaciji je dodala crne štikle i šal.

- U petak u podne na mom yt kanalu gledamo i slušamo 'Grizem' u novom ruhu, još jednu pjesmu s mog novog akustičnog albuma koji izlazi uskoro. Rekla bih da mi je ovo jedna od najdražih, ali to ću reći za svaku sljedeću, pa taj izbor ostavljam vama! - napisala je u opisu, a pratitelji su joj udijelili brojne komplimente."Prelijepa", "Super outfit", "Wow, ljepotica", "Predivna", "Mačka", poručili su joj.

Jelena je zatim objavila i kratki video u kojem je zavodljivo prošetala u istom izdanju kao na fotki.

Inače, Jelena često svojih 370.000 pratitelja često dijeli različite fotografije. Nekad se tu nađu i snimke s nastupa kao i njezine fotografije. Nedavno je tako i obilježila izlazak jedne svoje pjesme te otkrila svoju lošu naviku. 

Jelena je tada podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala u suknji i topu otvorenih ramena te pored napisala koja njezina navika se nije svidjela ljudima s kojima je radila.

- Ovo je bilo jedno od mojih najdražih snimanja prije devet godina za pjesmu 'Cirkus'. Nekima snimanje nije ostalo u tako dobrom sjećanju jer sam kasnila skoro dva sata, ali sada sam bolja, ne kasnim toliko! – napisala je glazbenica tada pored fotografije.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:42 22.10.2022.

Ja pomislio kako je objavila nosač zvuka s obradama Arethe Franklin i Mahalie Jackson kako bi naglasila svoje iznimne vokalne sposobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije