Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Tina Katanić o suđenju nakon skandala iz 2015.: Nisam tražila odštetu za sebe

Samobor: Tina Katani?, Mario Lipovšek Battifiaca i Jan Kerekeš  u izolaciji zbog kviza  - Bez veze
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
21.10.2022.
u 09:50

Bivša loto djevojka zadnjih sedam godina povukla se iz javnosti i u tom periodu je proputovala svijet i ispričala je u HRT-ovoj emisiji kojim se poslom bavi.

Zadnjih sedam godina bivša loto djevojka Tina Katanić izbivala je iz javnosti nakon skandala iz 2015. godine kada je Domagoj R. (28) snimao manekenku i bivšu loto djevojku tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi. Prije godinu dana mladić je pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora, a Tina je ove godine po prvi put odlučila otvoreno pričati o tome i vratila u javnost te je jučer gostovala u emisiji "Kod nas doma" i otvorila je vrata svog stana novinaru Dorijanu Klariću kojem je opisala kako je prošao sudski postupak.

- Sudstvo je donijelo presudu, zatvorska kazna. I dobro, okej, život ide dalje. Nisam čak tražila nikakvu odštetu za sebe. Nisam išla, kako se kaže, inatiti. Meni je najbitnije sačuvati svoj mir - rekla je Tina. Ispričala je i što je radila zadnjih par godina otkako je izbivala iz javnosti i otkako se nije pojavljivala na društvenim događanjima. 

- Proputovala sam cijeli svijet i otkrila sam strast prema putovanjima, radila svoj posao kao menadžer u firmi i edukator te mentor u jednoj firmi, a taj zanat sam ispekla na HRT-u i lijepo mi je što mogu vidjeti kako sam znanje prenijela djevojkama i usadila im samopouzdanje. Bila sam u nekoj svojoj komfor zoni, imala sam druge prioritete, bila sam kao ribica u akvariju. Sad imam osjećaj da su me vratili u more. Kažu da život počinje kad izađeš iz svoje komfor zone i mislim da sam upravo to napravila - zadovoljno je poručila Tina koja je prije 17 godina kao 21-godišnjakinja osvojila titulu kraljice Hrvatske.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru...

Ključne riječi

Komentara 10

TT
tttinkyyy
11:26 21.10.2022.

Baviš se s poslom kojim se baviš, netko to otkrije i da u javnost i sad si ti žrtva??? Ovoga ima samo kod nas. Pa nije sa svom trojicom bila za đaba. Pretpostavka je da su joj dobro platili, da bi bila sa onakvim mamlazima ružnima. Curo, pola tvojih kolegica se bavi istim poslom, ali su očito pametnije. Zacementirala si je ugled za do smrti. Nemre se to ničim izbrisati, ma koliko sudskih postupaka bilo okončano.

TT
tik tak
11:00 21.10.2022.

Kakva odšteta pa ti si uživala....?

ST
Stainer
12:04 21.10.2022.

Pitanje je zašto je stalno promoviraju? Da li je ona platila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije