Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEZBIJSKO EKSPERIMENTIRANJE

Jelena Rozga dirala grudi voditeljici

10.05.2009.
u 17:50

Na snimanju emisije „Vi pitate” srbijanska voditeljica Radmila Radenović predložila je gošći, pjevačici Jeleni Rozgi da jedna drugoj opipaju grudi i provjere imaju li silikone. Rada i Jelena u razgovoru su „spontano” ustale i počele se dirati po grudima. Iako su odmah počela nagađanja o Radinoj sklonosti prema istom spolu, ona je svoj postupak okarakterizirala kao odlično obavljen voditeljski zadatak.

– Jelenu znam godinama i ona je pjevačica bez ikakvih predrasuda, pa je zato emisija ispala odlično – rekla je Rada za Press i dodala: – Kad smo načele temu o silikonima, Jelena je rekla da je najbolje opipati grudi da bi se ustanovilo jesu li prirodne ili silikonske.

Kako i za nju i za mene govore da imamo silikone, ja sam na njezin komentar odreagirala krajnje profesionalno, predloživši „opipavanje”, što smo i učinile. Moram priznati da sam bila veoma zbunjena jer sam prvi put dodirivala ženske grudi i odmah kažem da ovo nije imalo nikakvu seksualnu konotaciju – istaknula je srbijanska voditeljica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije