Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti

Jelena Jovanova mogla bi glumiti u novom filmu o Jamesu Bondu?

Jelena Jovanova
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/7
02.10.2014.
u 18:15

Jelena Jovanova mogla bi glumiti u novom filmu o Jamesu Bondu. Makedonka je hrvatskoj publici poznata po ulozi u seriji 'Tajna'...

Jelena Jovanova mogla bi glumiti u novom filmu o Jamesu Bondu. Makedonka je hrvatskoj publici poznata po ulozi u seriji "Tajna".

Osim toga, Jelena je odigrala i ulogu u filmu "Zemlja krvi i meda" Angeline Jolie. Mogla bi zabilježiti još veći uspjeh u karijeri, jer je ušla u drugi krug castinga za film o slavnom agentu.

– Došli su do mene preko casting menadžerice iz Sarajeva, izjavila je glumica za Blic te dodala da nije išla na audiciju, već je izabrana na temelju videa. Rekla je kako nije sigurna da će uspjeti glumiti uz Daniela Craiga jer nije dobila nikakve nove pozive ili potvrde iz Londona. Jovanova živi na relaciji Skoplje – Zagreb, budući da se u Zagrebu i zaljubila u kolegu Stjepana Perića iz "Tajni".

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

>>Zaljubili se na snimanju RTL-ovih 'Tajni': Istina je, zajedno smo i sretni smo

>>Filip Juričić i Jelena Jovanova u kvizu “Pet na pet”

Komentara 1

M3
Miške 3
08:03 03.10.2014.

Ma dajte, molim vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije