Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ

Jedva je prešao drugi prag, a onda neočekivano odustao na pitanju za 250 000 kuna

Foto: HRT screenshoot
1/7
04.02.2021.
u 20:50

Stjepan Stipetić, djelatnik FER-a u večerašnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" odustao je na pitanju za 250 tisuća kuna.

Nakon što je prošlog tjedna u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" zapeo na pitanju za osam tisuća kuna o Freddieju Mercuryju te kultnom 20-minutnom nastupu na LiveAidu pa tada koristio prvi džoker, djelatnik FER-a Stjepan Stipetić kao natjecatelj u ovoj epizodi koji je nastavio svoj put do milijuna ipak je odustao na pitanju za 250 tisuća kuna.

Ono je glasilo: "Koji se vojskovođa 281. pr. Kr. iskrcao na Apeninskom poluotoku s 25 000 vojnika i 20 slonova?" Ponuđeni su bili odgovori Breno, Halmikar, Pir i Hanibal.

Foto: HRT screenshot

Nakon razmišljanja o mogućem odgovoru, shvatio je da mu je previše se kockati s mogućim netočnim odgovorom te je kući otišao sa 125 000 kuna. U razgovoru s Tarikom nakon odustajanja, otkrio je kako bi odgovorio da je u pitanju vojskovođa Pir, što bi bio i točan odgovor. 

Prije toga odgovarao je na pitanje: "Koliko je ukupno putnika i članova posade preživjelo potonuće Titanica?". Tu je bez puno razmišljanja dao točan odgovor - B: oko 32 %.

Podsjetimo, Stipetić se i u prošloj epizodi borio s pitanjem o novom američkom predsjedniku, odnosno je li američku saveznu državu Delaware, Conneticut, Rhode Island ili Vermont Joe Biden zastupao u Senatu. Stjepan je tada odlučio tražiti pomoć znalaca, a odgovor koji mu je osigurao Bruno Robert Kirinić pomogao mu je prijeći drugi prag.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije