Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7 GODINA ZAJEDNO

Ljubav od prvog dana! Tatjana Dragović (43) ponosno pozirala s 12 godina mlađim dečkom

Tatjana Dragović
Foto: Instagram screenshot
1/10
04.02.2021.
u 14:53

Bivša manekenka i nekoć supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, posljednjom zajedničkom fotografijom s partnerom Vlahom Arbulićem je izazvala val komentara punih podrške.

Uvijek istančanog ukusa bivša manekenka Tatjana Dragović i ovoga je puta uspjela plijeniti pažnju na društvenim mrežama. Naime, povodom spomendana svetog Vlahe na Instagramu je pozirala s 12 godina mlađim partnerom Vlahom Arbulićem te privukla mnoge komentare pune podrške.

"Predivni", "Koliko ste divni", "Zgodni, živjeli!", "Kak' ste lijepi" samo su neki od komentara ispod zajedničke fotografije para ispod koje je Tatjana napisala: "Nazdravlje vam Festa! Živio sv. Vlaho!"

Foto: Instagram screenshot

Svakom objavom na društvenim mrežama iznova potvrdi da je jedna od najljepših Hrvatica, a njezina linija ne odaje dojam da je majka čak troje djece; kćeri Amber Mariju (17) i Luce (6) te sina Emanuela (12). 

Inače, iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece - 17 godišnju Amber Mariju te 12-godišnjeg sina Emanuela. Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 17-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe. S treninzima je započela još prije osam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.

Od 2014. je u vezi s 12 godina mlađim manekenom Vlahom Arbulićem s kojim je dobila kći Luce, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Arbulić je tada bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a navodno su se upoznali u teretani u zagrebačkom Kaptol centru.

 


 

Komentara 18

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
15:55 04.02.2021.

Po slici uz clanak izgleda da TD "ponosno pozira" sa svojom guzicom a na sa svojim deckom.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:14 04.02.2021.

Ta je poznata samo po onima koje je ulovila.

VI
vidum
19:08 04.02.2021.

Moderne dame vole pudlice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije