Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6 mjeseci nakon smrti

Dujmićeva udovica ganula mnoge emotivnom objavom: 'Tužna sam jer ništa nije onako kako smo ti i ja željeli'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
04.02.2021.
u 13:43

Snježana Dujmić oglasila se na svom Facebooku i emotivnom objavom dirnula brojne pratitelje.

Točno pola godine prošlo je otkako nas je napustio Rajko Dujmić. Proslavljeni skladatelj preminuo je od posljedica automobilske nesreće koja se dogodila u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Dujmić je izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom  i sletio u provaliju, a s njegovim preranim i iznenadnim odlaskom još se uvijek teško miri udovica Snježana koja se i danas oglasila na svom Facebooku i emotivnom objavom dirnula brojne pratitelje.

"Rajko moj, prošlo je 6. mjeseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja željeli, i nadali se da će biti. Govore da se nisi 'uklopio', jer nisu htjeli priznati da si oduvijek poseban i posebnijih od svih. Razumio si ljude, ali oni nisu željeli razumjeti tebe. Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao da li te ljudi vole, onoliko koliko si ti volio njih. Ti si živio za ljubav i govorio: 'Kad znaš voljeti, onda znaš i razumjeti i shvatiti i oprostiti.' Sretna sam i ponosna što sam 33. godine bila dio tvog života, Za mene jedna zvijezda na nebu najjače sjaji, i nikada se neće ugasiti, a ta zvijezda si ti, Rajko", poručila je Snježana Dujmić uz pjesmu "Vrati se s kišom" koju izvodi Neda Ukraden.

Foto: Facebook/TS Auris

Ispod objave odmah su uslijedili komentari Snježaninih prijatelja. "Predivno ste ovo napisali", "Budite ponosni što ste bili dio njegova života i njegova ljubav", "Uvijek će nam svima faliti", samo su neki od komentara ispod njezine objave.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Komentara 18

RO
roland
15:36 04.02.2021.

Rajka je dva puta strpala u Remetinec zbog obiteljskog nasilja. A onda ga je prije 6 mjeseci, kao ovisnika o opijatima, kao alkoholičara i potpuno emocionalno rastrojenog pustila da ide upravljat motorim vozilom! Jedina šansa za Dujmića je bila dada je davno otišao od Snježane, a sa svakim upisom to se i potvrđuje.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:58 04.02.2021.

Rajko je bio u Remetincu. Tko ga je Snježana tamo strpao?

PL
plutarh275
15:45 04.02.2021.

Da je imao pravu ženu još i danas bismo slušali njegove pjesme. Na žalost izbor bračnog partnera velika je lutrija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije