Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Jedna od najljepših jugoslavenskih glumica (68) objavila fotografije iz saune, pratitelji pišu: 'Seks bomba'

Foto: instagram
1/6
17.01.2022.
u 16:22

Danica je prvu ulogu na filmu odigrala je 1980. godine u filmu 'Hajduk'. Tijekom 90-ih godina s kolegom Vladanom Savićem igrala je u kabareu 'Godine zapleta' koji je prkosio režimu devedesetih.

Srpska glumica Danica Maksimović (68) već desetljećima obara s nogu svojom zavidnom linijom koju održava i u kasnim šezdesetim godinama. Ovog puta Danica se pratiteljima javila na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija iz saune na kojima ponosno pozira u crnom kupaćem kostimu. Uz fotografije je napisala i motivacijsku poruku. 

"Oni koji se suočavaju s nečim što je pred njima, neopterećeni prošlošću, neuznemireni budućnošću, to su ti koji žive i koji na najbolji način koriste svoj život", napisala je Maksimović u objavi ispod koje su se počeli nizati komplimenti na račun njezina izgleda.

 

Foto: Instagram

"Žena mačka", "Seks bomba", "Božanstvena si", "Prelijepi i prezgodni ste za Vaše godine", "Najljepše godine, najbolji izgled", "Kakva izuzetna i predivna žena", "Danice, ljepotice" - samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Danica je prvu ulogu na filmu odigrala je 1980. godine u filmu 'Hajduk'. Tijekom 90-ih godina s kolegom Vladanom Savićem igrala je u kabareu 'Godine zapleta' koji je prkosio režimu devedesetih. Ulogu je ostvarila i u filmu 'Noć u kući moje majke', a zbog uloge Dare udebljala se osam kilograma. 

Foto: Instagram

Danica je poznata i po svom humanitarnom radu, a osim toga jedna je od rijetkih javnih osoba u Srbiji koja je javno priznala da se 1992. godine podvrgnula liječenju od alkoholizma. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu kategoriji Glumačko ostvarenje godine

 

Ključne riječi

Komentara 21

LO
lonicera
17:01 17.01.2022.

Žena sa 68 godina može biti lijepa. I to je to.

Avatar drug Joža
drug Joža
17:06 17.01.2022.

Di ih vadite samo, tko je ova? Nikad čuo, bez uvrede

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:50 17.01.2022.

Iz kog nam kraja dolazi glumica Danica Maksimović zna li netko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije