Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK PREKRASNA

Jedna od najljepših Hrvatica pokazala zavidnu liniju samo nekoliko mjeseci nakon poroda

Foto: Instagram
1/6
28.09.2020.
u 20:28

Iva je na Instagram Storyju objavila dvije fotografije na kojima pozira u crnim kožnim hlačama, crnoj majici i čizmama,a u ruci je imala Chanelovu torbicu.

Voditeljica Iva Jerković prije sedam mjeseci postala je majka djevojčice Rine Ami, ana Instagramu često objavljuje privatne fotografije na kojima se vidi kako je zadržala savršenu liniju. 

Jedna od najljepših Hrvatica na Instagram Storyju objavila je dvije fotografije na kojima pozira u crnim kožnim hlačama, crnoj majici i čizmama,a u ruci je imala Chanelovu torbicu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Objavila je i selfie uz kojih je napisala kako je ručala s prijateljicama u jednom zagrebačkom restoranu. 

Podsjetimo, RTL-ova voditeljica kćer je dobila u vezi s dugododišnjim partnerom Josipom Antićem Zefom.

1/11

- Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten, ispričala je za RTL i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

Pjevač Siniša Vuco skinuo je 40 kilograma: “Znao sam vagu nositi sa sobom u restoran...”

 

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vepartapir
21:24 28.09.2020.

Zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije