Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty rutina

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila je kako se bori s celulitom

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
11.08.2022.
u 12:54

Ispričala je nešto i o svojoj rutini vezanoj za lice te otkrila kako ujutro, ako ima vremena, napravi vježbe za lice kojima potiče cirkulaciju

Voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Jelena Glišić otkrila je svoje beauty rutine i ne skriva da poput većine žena i ona ima problema s celulitom.

– Odlazim jednom tjedno na anticelulitne masaže i jednom u dva tjedna na piling tijela – otkrila je Jelena za Story i ispričala nešto i o svojoj rutini vezanoj za lice te otkrila kako ujutro, ako ima vremena, napravi vježbe za lice kojima potiče cirkulaciju. Na frizuru ide 
svaki tjedan, ali više iz poslovnih razloga, a ovisno o snimanju ili eventima koje radi odluči se za valovitu, ravnu ili svečaniju frizuru. Prije godinu dana govorila je i o tome kako održava formu.

– Baš u posljednje vrijeme govorim kako mi se jako ide u teretanu. Naravno, kada se otvore, reći ću da nemam vremena i tako ukrug. Nastojim puno hodati, a ponekad i trčim, to me opušta i veseli. Srećom, imam dobar metabolizam pa nemam problema s kilogramima. Što se tiče prehrane, imam pravilo da je sve dobro dok je uravnoteženo. Ipak sam ja Ličanka pa moram konkretnije jesti... – otkrila je tada Jelena.

Prošle godine u svibnju Jelena je izjavila da se razvodi od poduzetnika Krešimira Lešića te objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali. „Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka“, pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dvije adrese.

VIDEO Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: 'Kakve noge, da su barem moje ovakve'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
17:01 11.08.2022.

Ona je Hrvatica koliko je i Milorad P. - Hrvat

MA
MarioM2103
13:16 15.08.2022.

Šteta da nije rodila kojeg malog Hrvata .

Avatar Moodleen
Moodleen
13:09 11.08.2022.

Kaj mislite jel bi o ovoj pisali da nema srbijanske korijene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije