Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvela autorsku pjesmu

Jedna kandidatkinja posebno je oduševila publiku i žiri, Maja Šuput uvjerena je da će biti tinejdžerska zvijezda

Sara Krpan
Foto: Nova TV
1/10
21.11.2022.
u 11:46

Iako je njezin nastup zaradio brojne komplimente i ovacije publike Sara se nije plasirala u finale ''Supertalenta'' što je razočaralo gledatelje koji su svoje dojmove podijelili na društvenim mrežama. ''A Sara, cura je super talent i ne prođe. Žalosno'', ''Sara Krpan jedini istinski talent! Sramotno što nije prošla'', ''Odu talenti doma'', ''Bravo Sara'', pisali su.

Osječanka Sara Krpan oduševila je gledatelje i žiri već u polufinalnoj emisiji kada je dobila četiri ''da za prolaz'', a nakon sinoćnjeg nastupa zaredali su se novi komplimenti na račun mlade glazbenice. Kako je otkrila još prije audicijske emisije, obožava glazbu i u njoj pronalazi svoj mirni svijet u kojem može biti sigurna i svoja. Maja joj je tada rekla da će biti tinejdžerska zvijezda. Sara je to potvrdila i svojim nastupom u polufinalnoj emisiji izvedbom autorske pjesme ''My mistake''.

-Moj prvi dojam je bio - pa što si ti odrasla 10 godina od prošlog nastupa do danas. Ja ne znam što se tebi dogodilo, ovo je od svih nastupa večeras bio najveći level up. To je bilo toliko zrelo, ja mislim da ti glumataš da imaš tremu, ti si toliko sigurna u to što radiš. Ti si sad išla u domenu zvjezdetine. Bila si ludilo, top- rekla je Maja, a s njom se složio u Davor Bilman.

Foto: Nova TV

-Ja te gledam i fascinirana sam, uživam. I istovremeno sam malo zabrinuta jer razmišljam malo šire, i nisam sigurna da li ljudi mogu doživjeti razinu tvojih talenata, da li je to svima vidljivo kao i meni. Sigurna sam da vide karizmu, simpatičnost, ali tvoji su talenti toliko slojeviti- dodala je Martina, dok je Fabijan rekao da je njezin nastup bio poput koncerta.

Iako je njezin nastup zaradio brojne komplimente i ovacije publike Sara se nije plasirala u finale što je razočaralo gledatelje koji su svoje dojmove podijelili na društvenim mrežama.

''A Sara, cura je super talent i ne prođe. Žalosno'', ''Sara Krpan jedini istinski talent! Sramotno što nije prošla'', ''Odu talenti doma'', ''Bravo Sara'', ''Najbolja i nepravedno što nije prošla u finale'', ''To je talent'', ''Za mene je ona pobjednica'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, u prvoj polufinalnoj emisiji ''Supertalenta'' odabrani su prvi sudionici finala. Najviše glasova publike osvojila je mlada 12-godišnja Farija Gaši, a osim nje publika je u finale poslala i Magic Leona, a radi se o dva zlatna gumba iz audicijskih emisija. Treće mjesto za prolazak u finale žiri je dao plesnoj grupi Splitters, no njihova odluka nije bila jednoglasna. 

Uz njih,  za prolazak dalje borili su se Digna Mbepera, Sara Krpan,  plesna skupina  Illusion, Miljan Rančić, Maria Lopez te Antoneli Mištrafović, a nakon prve polufinalne emisije, gledatelji su na društvenim mrežama otkrili jesu li zadovoljni s odabirom finalista, a mišljenja su podijeljena.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije