Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik sabora

Jandroković na Facebooku rijetko dijeli privatne stvari, a sad je stavio ovu fotku: 'Kaže mi sin da ovo ne objavim'

Gordan Jandroković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
21.11.2022.
u 08:18

Oduševljeni pratitelji u komentarima su pisali brojne komplimente na račun para, ali i fotografije.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković (55) rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne fotografije, no sada je učinio iznimku i pratitelje "počastio" fotografijom sa suprugom i liječnicom Sonjom. Na oduševljenje pratitelja, ta fotografija bila je selfie, no u njezinom opisu predsjednik sabora dao je naslutiti da njihov sin nije bio zadovoljan.

- Kaže mi sin da ovo ne objavim "jer je to selfie nemodernog para" - napisao je pored fotografije s emotikonima smijeha. 

No, čini se kako su pratitelji bili itekako oduševljeni fotografijom, što su i pokazali pozitivnim komentarima pod fotkom.

"Baš ste mi super, imate sličnosti, takvi se parovi jako dobro slažu", "Ma baš ste super par.. Dosta sličnosti... A takav par se uvijek slaže.. samo se slikajte....Kod jednostavnosti slike ispadu najljepše!!!", "Nek' se kape slažu, a lijepa je i pozadina..", "Lijepa lica, a duša je još ljepša kad se dvoje tako iskreno vole", pisali su ispod. 

Sonja je inače oftalmologinja i doktorica znanosti te je rođena u Pekingu kao dijete diplomata.

Njih dvoje u braku su od 1994. godine, a zajedno imaju troje djece, kći Klaru i sinove Mihaela i Juricu. 

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humljak
14:01 21.11.2022.

Njonjo je Plenkijev bezlični pudlić,bio i ostao!!!?

DU
Deleted user
09:21 21.11.2022.

Hoce li biti kazneno gonjen zbog dizanja ruke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije