Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Jedna kandidatkinja će roniti suze zbog farmerovog 'švrljanja'

Foto: RTL
1/9
12.09.2019.
u 11:43

Jedan će farmer ostati iznenađen kad od svoje kandidatkinje dozna da na njemu ne nalazi nijednu manu, dok će kandidati farmerice Darinke imati sve samo ne riječi hvale za inače šarmantnu Čileanku

Nakon burne noći i tuluma, gdje su neki farmeri showa "Ljubav je na selu" već izmijenili poljupce sa svojim kandidatkinjama, stići će i jutro kada će morati razgovarati s njima u četiri oka kako bi im olakšale odluku pred eliminacije.

Farmerica i farmeri doznat će mnogo stvari o svojim kandidatima koje do sada nisu znali što će im pomoći ili pak odmoći u konačnoj odluci tko s njima odlazi u njihovu zemlju, a tko ostaje u Lijepoj Našoj. 

Jedan će farmer ostati iznenađen kad od svoje kandidatkinje dozna da na njemu ne nalazi nijednu manu, dok će kandidati farmerice Darinke imati sve samo ne riječi hvale za inače šarmantnu Čileanku. Ipak, ponovno će sve zasjeniti mladi Daniel! Naime, napravit će pravi show kad krene pričati sa svojim djevojkama, a ponovno neće nedostajati ni sočnih poljubaca.

Foto: RTL

Podsjetimo, sinoć je nakon uzbudljivih prvih spojeva tijekom kojih nije bilo kraja iznenađenjima, pao i vrući poljubac i kandidati su se još malo bolje upoznali s farmericom i farmerima. No neki od njih, nažalost, tu priliku neće imati. Voditeljica Marijana Batinić već je na početku emisije najavila da će netko od kandidata napustiti emisiju. Iznimka je Daniel, koji u ovoj fazi ima točan broj djevojaka koje nastavljaju svoj put. 

Kako je i napomenula, teška srca, Darinka je oproštajnu rakiju dodijelila najmlađim kandidatima, 33-godišnjem Draženu Pavloviću i 37-godišnjem Dejanu Rončeviću zbog razlike u godinama. Ostala je još jedna rakija, a odlučila ju je dodijeliti Senadu Hasiću. 
Srećko Ponjavic morao je dodijeliti tek jednu žutu ružu, a odlučio se za Ivanu. Najteži posao čekao je Jacka ispred kojeg je stajalo čak 11 žena. On je svoje četiri ruže dodijelio djevojkama koje nastavljaju natjecanje. ''Trebao sam doći u Hrvatsku i prije'', znakovito je zaključio Australac.  Jackove otpisane dame nisu mogle sakriti razočarenje. I dok je nekima zasmetalo što je odabrao četiri najmlađe, neke su odlučile da će ga se probati dočepati pod svaku cijenu. 

Foto: RTL

Farmeri i njihove odabranice u sinoćnjoj emisiji su uživale u prvom tulumu sezone. I dok je većina uživala uz pjesmu, ples i zvuke tamburica, Daniel i Tanja povukli su se u osamu kako bi porazgovarali o brzom spoju i poljupcu. ''Poljubio si me, a sada si hladan prema meni'', komentirala je Tanja, a Daniel ju je nagradio novim poljupcima, što je izazvalo ljubomoru među drugim djevojkama. ''Razočarana sam Danielovim ponašanjem jer nije dovoljno pažnje posvetio svim curama jednako'', komentirala je Marija, dok je Nadin odlučila prekinuti šaputanja Daniela i Tanje i ukrasti farmera na nekoliko minuta. 

Daniel je odlučio provesti malo vremena s tri ostale cure, no Tanja je pod svaku cijenu odlučila zaokupiti njegovu pozornost pa ih je neprestano ometala.  I dok je Srećka iznenadilo koliko njegove dame vole partijati, Darinkine kandidate malo je zasmetala njezina nezainteresiranost za razgovor. 

A kako to obično biva na tulumu – nakon pokoje čašice više, kreću nevolje. Srećko se požalio da su se njegove dame na tulumu počele malo prepirati zbog njega, a on nije znao kako se s time nositi. Martina je, naime, pustila suzu zbog Srećkova poljupca s Marijanom.

No prava je drama nastala nakon jedne naizgled bezazlene masaže. Martina, fizioterapeutkinja po struci, odlučila je pokazati svoje vještine mladom farmeru iz Ekvadora, ali Tanja nije mogla prijeći preko toga tako lako. ''Zašto si to učinio? Ona nije tvoja kandidatkinja! Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama!'', bila je uporna Tanja, ne dajući prilike Martini da se opravda. 
Jutro nakon tuluma, zbrajali su se dojmovi. Sonja i Kata Dizalica oduševljeno su pričale o Dominu, dok se Jack probudio kraj Ane nakon sinjoćnjeg afterpartyja, a zanimljivo će biti i u večerašnjoj emisiji. 

Zašto će jedna kandidatkinja roniti suze zbog farmerovog 'švrljanja', zašto će  Marija vikati, a Ivana se smijati, što će Tanja sve predbaciti Danielu te koje će djevojke i momci morati napustiti emisiju odlukom farmerice i farmera, gledatelji će doznati večeras, od 21.15 sati na RTL-u.

Pogledajte gdje su danas pobjednici reality showova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije