Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon Rujanfesta

Jedan od najpoznatijih glazbenika na Balkanu osuđen na zatvorsku kaznu

Foto: Instagram
1/5
26.09.2019.
u 10:41

Presuda je stigla samo nekoliko dana nakon što je Buba Corelli nastupio na Rujanfestu. U pritvoru je zbog istog kaznenog djela već bio osam mjeseci.

Amara Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, i Almir Bozalija proglašeni su krivim zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, javljaju bosanski mediji. Presuda je stigla samo nekoliko dana nakon što je Buba nastupio pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu.

Hodžić i Bozalija osuđeni su na jednu godinu zatvora. Optuženi su da su od prosinca 2014. do lipnja 2016. godine nabavljali i prodavali hašiš, kanbis i amfetamin na području Kantona Sarajevo koji su čuvali na različitim lokacijama – stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima. Dalje su to prepakiravali za prodaju na ulicama, navode na Klix.ba.

Buba Corelli u pritvoru je bio 8 mjeseci, od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, dok je Bozalija izašao mjesec dana prije, u siječnju 2016. godine. Vrijeme provedeno u pritvoru bit će uračunato u dobivenu kaznu. Buba Corelli možda neće morati u zatvor jer ima mogućnost otplatiti preostalu zatvorsku kaznu.

Podsjetimo, glazbenik nedavno je na Rujanfestu s Jala Bratom, a njihovom je nastupu vladala iznimno pozitivna atmosfera. Publika je pjevala u glas svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno ''pucao po šavovima''. Senidah, Coby, Jala Brat & Buba Corelli te Rada Manojlović pjevali su na Extra Stageu i izazvali golemi interes mlađih posjetitelja festivala.

Trap-cajka ''Kamikaza'', koju izvode Jala Brat, Buba Corelli i Senidah, pravih imena Jasmin Fazlić, Amar Hodžić iz BiH te Senida Hajdarpašić, rođena u Sloveniji, najgledaniji je video u Hrvatskoj. Postavljen je 13. kolovoza, a u četvrtak 29. kolovoza imao je više od 17 milijuna pregleda. Pratili smo trending u Hrvatskoj 22., 25. i 29. kolovoza. I 22. kolovoza. ''Kamikaza'' je bila prva na listi 10 najslušanijih/najgledanijih pjesama/videa u Hrvatskoj s 10,8 milijuna pregleda.

Komentara 13

DE
deps
10:56 26.09.2019.

Treba pritvoriti i one koji takve i slične zovu.

BU
Budibudan
12:39 26.09.2019.

U mom svijetu te osobe su anonomusi i tako neka ostane!

Avatar Mi sami
Mi sami
12:24 26.09.2019.

Nas u Europi ne zanima što radite vi na balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije