Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad je bal...

Jasonu Biggsu supruga za rođendan darovala prostitutku

jason biggs
pixsell
03.10.2011.
u 08:30

Zvijezda filma "Američka pita" u braku je tek godinu dana, no njegovoj supruzi ponestalo je uzbuđenja. O svom iskustvu s prostitutkom napisali su iscrpan čanak na internetu.

Američki glumac Jason Biggs ne može se potužiti na manjak uzbuđenja u braku. Naime, njegova supruga Jenny Mollen za rođendan mu je darovala prostitutku i o tom bračnom iskustvu napisala cijeli članak na blogu. Par je u braku tek godinu dana, no to nije spriječilo Biggsovu supruga da ga oraspoloži neobičnim darom za njegov rođendan.

Par je svoju avanturu s prostitutkom platio 600 dolara, no u konačnici nisu bili previše oduševljeni iskustvom. Ipak, Jenny kaže da ih je to i te kako zbližilo, ali da više ne pokušavaju ništa slično.

Komentara 8

DU
Deleted user
09:28 03.10.2011.

sad neka on njoj pokloni nekog crnca, pa će ona htjeti stalno pokušavati tako nešto :) ništa od njih, dokoni hedonisti

CH
chemica
09:51 03.10.2011.

Ja za rođendan dobijem kolače.

SL
Slavek
11:36 03.10.2011.

E to je prava žena !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije