Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Estradni život

Jasmin Stavros o periodu koji ne želi ponoviti: Navukao sam se na tablete za spavanje i nisam bio uz sinove

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/7
24.10.2022.
u 20:15

Na vrhuncu karijere je imao je i 120 nastupa godišnje zbog čega je bio odsutan iz obiteljskog doma i kaže da mu je to najveća greška i sinovi mu to još zamjeraju.

Glazbenik Jasmin Stavros za tjedan dana će napuniti 68 godina te je i dalje aktivan na sceni i ovih dana je snimio i spot za pjesmu "Ej zora je" s kojom je nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tempo nastupa mu je sada manji nego na vrhuncu njegove karijere, kada je znao odraditi i 120 nastupa godišnje zbog čega je najviše ispaštala njegov obitelj. 

- To je užasno velika brojka i tu se poremeti bioritam, sve se poremeti, ja sam čak jedno vrijeme morao piti tablete za spavanje kad bi došao s puta da bi se naspavao za sutra dan. Obavezno tableta za spavanje i onda sam se bio navukao na te tablete za spavanje - ispričao je Stavros u IN Magazinu. Rekao je kako je zbog toga propustio dragocjene vrijeme sa sinovima koji mu i dalje zamjeraju što je toliko bio odsutan dok su bili djeca i tek zadnjih godina provodi kvalitetno vrijeme sa sinovima i upoznaje ih. 

- Kad bi se vratilo vrijeme unatrag više se nikad to ne bi ponovilo. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran. Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije - zaraditi puno novaca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno da trka za novcem to je tako isprazno - kaže Jasmin i za vrijeme koje nije proveo sa sinovima kaže: To mi je bila najveća greška u životu.

VIDEO Markantni trener Hajduka postao je miljenik žena i osvojio ih je svojim modnim stilom

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:00 24.10.2022.

ajde ne kenj aj,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije