Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarenje sna

Jasmilu Žbanić i ekipu filma “Na putu” Berlinska publika nagradila ovacijama

naputu
18.02.2010.
u 22:36

Iznimno pozitivni komentari nakon premijere nagrada su i hrvatskim glumcima Leonu Lučevu, Zrinki Cvitešić te Nini Violić. Strane novinare posebno je zanimala ženska strana priče.

Prepuna dvorana ovacijama je nagradila ekipu filma “Na putu”, premijerno prikazanog na 60. Berlinaleu. Redateljica Jasmila Žbanić novinarima je priznala kako je, poslije igranog debija “Grbavice”, druga pozivnica u Berlin bila njezin najveći san.

Iznimno pozitivni komentari nakon premijere nagrada su i hrvatskim glumcima Leonu Lučevu, Zrinki Cvitešić te Nini Violić. Strane gledatelje najviše su zaintrigirale ženske dileme lika Zrinke Cvitešić, dok su kontroverzije oko vahabita u BiH prepustili domaćoj publici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije