Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI JARCI

Sretni su samo kad su uspješni na svim poljima

Kate Moss
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/8
02.01.2018.
u 08:31

Horoskopski Jarčevi glase za inteligentne, sposobne i ambiciozne osobe kojima je važno da u životu budu uspješne i cijenjene

Oni će prvi proslaviti rođendane u 2018. godini. Radišni i marljivi ljudi rođeni u znaku Jarca spremni su na velika odricanja kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ne zadovoljavaju se osrednjim rezultatima, već žele doći do vrha, što im obično polazi za rukom. Njihova glavna motivacija je novac koji im daje osjećaj moći.

Jarčevi mogu biti sretni samo ako su poslovno uspješni te imaju sređen obiteljski život. Jarac ima potrebu da kontrolira sve, kao i da uvijek planira unaprijed, a nikako ne voli iznenađenja. To je realan znak koji uvijek čvrsto stoji na zemlji.

U ljubavi su oprezni, izbirljivi i suzdržani te im je teško otkriti svoje prave osjećaje. Pravi su tradicionalisti stoga jednom kad započnu ozbiljnu vezu, sigurno je da će uložiti mnogo truda i napora kako bi ona uspjela. Kad se opuste i steknu povjerenje u partnera, do izražaja dolazi njihova zabavna priroda. Zanimljivo je da je u ovom znaku rođeno dosta komičara iako djeluju hladno i distancirano, poput glumca Enisa Bešlagića, Jim Carreya ili duhovite televizijske voditeljice Ellen DeGeneres. Na sutrašnji dan, 3. siječnja 1956., rođen je glumac Mel Gibson, uporan Jarac s podznakom u Vagi koji teško odustaje od svojih zamisli. Pet dana nakon njega, 71. rođendan trebao je proslaviti glazbenik David Bowie, ne baš konzervativan Jarac kojem podznak u Lavu daje dozu želje za pažnjom i slavom. Dan nakon Bowieja, 9. siječnja, 35. rođendan proslavit će i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton koja će treće dijete roditi u travnju te se već nagađa kako bi se budući mali princ ili princeza trebali zvati. Tako je moguće da uz princa Georga i princezu Charlotte, svijet ugleda Alice, Victoria ili Arthur.

Od domaćih javnih osoba, svjećice će uskoro puhati i Janica Kostelić, Robert Prosinečki, Petar Pereža, Boris Novković, Jelena Perčin, Ivana Kindl, Mladen Bodalec i Dražen Ladić, a od stranih u znaku Jarca izdvojit ćemo Kate Moss, Irinu Šajk, Orlanda Blooma, Rod Stewarta, Dolly Parton, Aliciu Keys, Oprah Winfrey, Justina Timberlakea, Elvisa Presleya, Muhammada Alija, Rickyja Martina i Kevina Costnera.

Kate Moss
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije