Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELA PRINCEZA

Kate Middleton plesala s medvjedićem na londonskom Paddingtonu

Kate Middleton
Foto: Reuters
1/10
17.10.2017.
u 13:21

Članovi kraljevske obitelji družili su se s ekipom filma "Paddington 2", nastavka filmske adaptacije priče o slavnome medvjediću, koji je postao dio britanske kulture i zaštitni znak Velike Britanije.

Kate, vojvotkinja od Cambridgea u ponedjeljak poslijepodne živahno je na londonskom kolodvoru Paddington plesala s Medvjedićem Paddingtonom, pojavivši se drugi put u javnosti nakon što je objavljeno da je treći put trudna i da trudnoću podnosi vrlo teško zbog trudničke hiperemeze.

Simptomi hiperemeze su jako povraćanje koje rezultira dehidracijom, ketozom i gubitkom težine od čega je princeza patila i u prvim tromjesečjima prvih dviju trudnoća.

Na Paddington je stigla u pratnji supruga Williama i šogora, princa Harryja. Ondje su se okupila djeca iz humanitarnih udruga čiji rad kraljevska trojka podupire.

Članovi kraljevske obitelji družili su se s ekipom filma "Paddington 2", nastavka filmske adaptacije priče o slavnome medvjediću, koji je postao dio britanske kulture i zaštitni znak Velike Britanije.

Glavna zvijezda događanja na kolodvoru bio je glumac odjeven u kostim medvjedića s kojim je dobro raspoložena tridesetpetogodišnja princeza zaplesala.

"Sada se puno bolje osjeća", rekao je William okupljenima, a njezina asistentica je kazala da joj je zdravstveno stanje puno bolje, no da je trudnička jutarnja mučnina u manjoj mjeri još uvijek prisutna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije