Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni glumac

Janko Popović Volarić otkrio tko je njegov ponos

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/7
09.04.2019.
u 22:30

Glumac je na Instagramu objavio fotografiju sa svojim 20-godišnjim sinom, a obožavatelji su mu poručili da su poput vršnjaka.

Glumac, a sada i voditelj showa "Ples sa zvijezdama" Janko Popović Volarić o svom privatnom životu ne priča previše, ali na pitanja
o sinu Davidu u intervjuima uvijek odgovara s puno ponosa i ljubavi, a u zadnje vrijeme ne može odoljeti pa se i na Instagramu
voli pohvaliti svojim zgodnim sinom. 

- Moj mali sin David. Ponos - napisao je glumac jučer uz zajedničku fotografiju s 20-godišnjim sinom. - Isti ste. Kao da ste isto 
godište - napisali su obožavatelji u komentarima ispod fotke 38-godišnjeg glumca.

Janko je sina Davida dobio kao 18-godišnjak, a sada otac i sin uživaju u zajedničkim izlascima. Nedavno su zajedno bili na i na koncertu Damira Urbana, s čime se Janko također pohvalio na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj mali sin David... #ponos

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

 

- Sin me već debelo prerastao, pa je bilo i vrijeme da odemo zajedno na Urbana. Od petnaeste sam dosta redovno na njihovim koncertima, a David je noćas uspješno zaražen. Urban&4 su svaki put sve bolji i bolji! - pohvalio se tada Janko. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije