Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Janko Popović Volarić iznenadio pratitelje novom fotografijom: 'Opasan neki lik'

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/12
02.07.2022.
u 21:15

- Ljeto 2022 - napisao je Janko na Instagramu. Prizor je prilično iznenadio njegove pratitelje na Instagramu, koji su mu to pokazali u komentarima.

Glumac Janko Popović Volarić (42) na svojem je Instagram profilu objavio fotografije kojima je iznenadio svoje pratitelje. Naime, Janko je objavio fotografiju na kojoj ima dugu kosu i bradu.

- Ljeto 2022 - napisao je Janko na Instagramu. Prizor je prilično iznenadio njegove pratitelje na Instagramu, koji su mu to pokazali u komentarima.  "Snimaš Robinson Crusoea?", "Treba ti promjena", "Ovo je zima!", "Opasan neki lik", "Ima li vrućine", "Cool", pisali su mu te ostavili emotikone koji plaču od smijeha.

Dodajmo da je glumac fotografiju sličnog izgleda podijelio već ranije te je tom objavom proslavio svoj rođendan. 

Podsjetimo, nedavno je objavljeno da Popović Volarić neće sudjelovati u novoj sezoni showa Supertalent. Janko je u showu bio član žirija, a nakon četiri sezone oprašta se od ove uloge. Na njegovo mjesto doći će njegov kolega, glumac Fabijan Pavao Medvešek koji se ovim vijestima pohvali na Instagramu.

- Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije Supertalent. Hvala Janko Popović Volarić što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi Martini Tomčić, Maji Šuput i Davoru Bilmanu!!! Vidimo se na jesen! - napisao je Medvešek, a u komentarima mu se javio i sam Janko.  "Uživaj", poručio mu je.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije