Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astrologinja predviđa

Janica Kostelić uskoro seli u inozemstvo!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
27.10.2018.
u 13:41

Kakav nam je karakter - takva nam je sudbina

Janica Kostelić rođena je u znaku Jarca, 05.01.1982.


 

Upravo ta spoznajna astrološka definicija u potpunosti je izražena kod svih ljudi koji su postigli natprosječne rezultate na nekom području. Janica Kostelić je zapravo postigla ono nemoguće, ako uzmemo sve okolnosti. Takav položaj i međuodnos planeta u horoskopu jedne osobe ulijeva poštovanje.

Fizički napori koje je od rane životne dobi prolazila gotovo su neizdrživi. Prepreke koje je imala na svakom koraku svojeg sportskog puta su gotovo nepremostive.


 

Ali zato je svemir kreirao takvu energiju koja izdrži sve napore, čak im se i ‘’raduje’’, koja savlada sve prepreke, koja fanatično pronalazi i najmanju ‘’mrvicu’’ mogućnosti da dođe tamo gdje je sebi zacrtala, da pokaže što može, da se dokaže…a kome drugome nego ocu i majci. Tijelo je puno povreda, ožiljaka, bolnih točaka. Duša je puna sjećanja na trenutke, ne samo slave nego i velikih iskušenja, unutarnjih borbi.


Na vrijeme, točnije u zadnji trenutak, je završila aktivnu sportsku karijeru. Taman da spriječi krajnju opasnost za zdravlje i da ostane legenda kakvu je jako teško dostići i gotovo nemoguće nadmašiti. Privatno je žena puna duhovitosti, velikodušnosti prema ljudima koje voli (a to je ipak jedan uski i ‘’provjereni’’ krug). Važna joj je pripadnost i osjećaj sigurnosti.

Partner joj je osoba od kojeg može puno naučiti, koji je motivira da svoj život učini ljepšim, smislenijim.
Više ima prijatelja nego prijateljica. Voli luksuz. Uskoro (studeni 2018) će biti u središtu javne pozornosti zbog partnera, vjenčanja.
 

U sljedećih dvije godine prolazi kroz velike životne promjene, karakterni rast, nadoknadit će zaostatke u visokom obrazovanju i steći formalnu potvrdu svoje inteligencije. Više će vremena provesti u inozemstvu, a iz inozemstva joj pristižu nove no zaslužene nagrade, priznanja, potvrde koliko je cijenjena. To su odrazi odricanja, prijepora i zasluga iz prošlosti.

Dijete koje očekuje dolazi u vrijeme njezine osobne zrelosti.

Ključne riječi

Komentara 51

IP
info_punkt
14:05 27.10.2018.

Znao sam... da će prije ili kasnije VL na naslovnici početi objavljivati gatanja kojekakvih gatara i tarot majstora...

MI
minolta
14:21 27.10.2018.

Kad covjek pomisli ne moze nize, vecernji iznenadi... Razmisljam koju je svrha ovakvog clanka i sto vecernji zapravo nama zeli poruciti.. Da pomislimo kako cak i janica napusta hrvatsku?

DU
Deleted user
14:54 27.10.2018.

još jedna perfidna,odvratna promocija iseljavanja,za one koji samo naslove čitaju. dao bog da gamad,što sebe novinarima zovu ode u irsku raditi,za šank,štangu ili ćošak i ne vratili se nikada više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije