Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ljubavi Janice Kostelić

Vezu s nogometašem nije htjela priznati, a zbog najveće ljubavi odselila se iz Zagreba

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
24.10.2018.
u 13:14

Janica Kostelić svoj ljubavni život oduvijek je čuvala podalje od očiju javnosti. U medijima su poznate tek dvije njezine veze.

Sretna vijest stiže iz obitelji Kostelić! Naša najtrofejnija sportašica svih vremena prvi put postat će majka. Bivša skijašica, a danas državna tajnica Središnjeg ureda za sport, sina bi na svijet trebala donijeti početkom godine, uoči svog 37. rođendana.

Nasmiješena Janica jutros je stigla na sjednicu Vlade i okupljenim novinarima otkrila da će dječaka nazvati Oskar, ali i da planira vjenčanje. S kim? To i dalje ostaje nepoznanica jer skijaška heroina svoj privatni život oduvijek dobro čuva od medija.

Ipak, pretpostavlja se da prinovu očekuje s godinu dana mlađim Zvonimirom Barišićem. Janica i Zvonimir prvi put u javnosti su viđeni početkom godine kada su zagrljeni uživali u zagrebačkom adventu u društvu voditeljice Antonije Blaće i njezina supruga Hrvoja Brlečića. 

O Zvonimiru se malo toga zna u javnosti, a pretpostavlja se da ih je spojio upravo Brlečić kojem je Janica bila kuma na vjenčanju. Svoju vezu s markantnim Zagrepčaninom Janica nikada nije potvrdila, no svoje simpatije prema njemu nikada nije ni skrivala. Osmijeh na njezinu licu koji se mogao vidjeti tijekom zajedničke šetnje središtem Zagreba za mnoge je bio dovoljan dokaz njezine privatne sreće i ispunjenosti. 

Prije nego što je upoznala oca svog djeteta, Janica je imala, koliko je javnosti poznato, dvije ozbiljnije veze. Uz to 2003. godine povezivali su je s Raulom Palomaresom. Nogometaša iz Meksika Janica je upoznala u Selcu na rehabilitaciji, a on ju je, kako se nagađalo, brzo osvojio svojim smislom za humor i temperamentom. Govoreći o njihovu odnosu, simpatičan nogometaš, koji je u to doba igrao za Žepče pokraj Tuzle, svojedobno je izjavio da se Janica i on međusobno razumiju i poštuju. Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala, a u Janičin život ušetao je novi muškarac. 

S roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom Ivančićem u vezi je bila četiri godine. Par se upoznao u Crikvenici, a zbog ljubavi s Borisom Janica se iz Zagreba preselila u Rijeku, gdje je pokrenula vlastiti biznis i otvorila salon za uljepšavanje. Koliko je bila sretna s Borisom moglo se vidjeti i nakon svake utrke dok je Janica ljubila svoj lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju. Njega joj je darovao Borisov brat Duško. Nakon četiri godine Janica i Boris odlučili su nastaviti odvojenim putevima. Unatoč prekidu ostali su dobri prijatelji. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon Borisa, sreću u ljubavi pronašla je sa Švicarcem Danielom Haimerlom. Bilo je to 2010. godine, a svoju vezu u početku su skrivali čak i od najbližih. Prvi je za njih doznao Janičin brat Ivica. Asistent koordinatora Međunarodne skijaške federacije na Sljeme je dolazio zbog Janice s kojom je prvi put viđen na utakmici Lige prvaka koju su igrali Bayern i Juventus u Münchenu. Daniela je Janica upoznala i s bivšim dečkom Borisom s kojim su se često družili na Sljemenu. Njihova ljubav potrajala je nešto manje od dvije godine, a kraj njihove ljubavi obznanila je i sama Janica u kolovozu 2011. godine. Od tada pa sve do sada ljubavni život Janice Kostelić obavijen je velom tajni koje će zasigurno biti otkrivene čim još jedan nasljednik obitelji Kostelić stigne na svijet. 

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda:

Komentara 30

AL
Alkana
13:28 24.10.2018.

Bravo, Janice! To će ti biti najsjajnija medalja! Sretno!

PA
pax5
13:48 24.10.2018.

Oskar će joj biti najdraža medalja....Janice uživaj .....

SI
sisacka
17:28 24.10.2018.

kako svi volite zabadati nos u privatni život Janice,vodite svoju brigu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije