Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOT GRUPE LET3

Jadranka je opet na piku!

Let 3 (1)
Foto: VL
1/3
30.11.2010.
u 21:30

Skupina Let 3 snimila je spot za pjesmu Omađijaj me, a svi su se članovi prerušili u premijerku

Nakon što je Damir Martinović Mrle usred predstave Kiklop na genitalije stavio fotografiju Jadranke Kosor, nastavljaju se parodije grupe Let 3 na premijerkin račun. Tako su se članovi skupine u novom spotu za pjesmu “Omađijaj me” prerušili u premijerku i zapjevali stihove “Bozan zvoni, Šuki prdi, Jadre sere na gradele...”. Na pitanje što ih je inspiriralo za novi spot i pjesmu Mrle je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu: – Spot je basna koja govori o tome da su svi na kraju najebali. Inspiracija Leta 3 za izražavanje kroz premijerkin lik doista je nepresušna, a kada ih se upita koje je njihovo mišljenje o Jadranki Kosor, uglas odgovaraju:

– Postoji vjerovanje u narodu da je sreća kad te golub posere! Spot će se uskoro naći na malim ekranima, a do tada nas Let 3 i dalje zabavlja u Kiklopu, predstavi koju je premijerka rekla pogledati, no nikada nije. Ni njezina glasnogovornica nije bila dostupna za komentar nove provokacije riječkih rokera.

A je li dečkima žao što se Jadranka nikada nije našla u kazalištu tijekom performansa s njezinom fotografijom?

– Ona nam više nije zanimljiva, radije bismo zvali Dražena Zečića ili Bozanića – rekao je Mrle.

Ključne riječi

Komentara 124

OB
-obrisani-
15:07 03.12.2010.

Ružni su i jeftini. Da su bar smješni....žalosno!

PU
pumbica
23:29 30.11.2010.

Što vam smeta Bozanić i Dražan Zečić?Možda vam smeta i Thompson.Škoro ili Prljavo Kazalište.Jer vama jugovićima sve smeta što je Hrvatsko.Ovo izrugivanj na račun premijerke.Se vidi koliko ste zaostali.Trba vas smjestit u kameno doba...

ST
standup
01:14 01.12.2010.

..ove sigurno , Linic´i Oberschnel placáju ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije