Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smiješna situacija

Jacques Houdek zabunom zapjevao na krivoj svadbi: 'Iz trećeg pokušaja sam došao na pravu'

Jacques Houdek
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/21
24.06.2022.
u 21:15

Glazbenik često bude gost iznenađenja na svadbama, a on je kazao da mu je to najveći kompliment te da se rado odazove.

Glazbenik Jacques Houdek prisjetio se jednog svog ovogodišnjeg nastupa. Naime, Jacquesu se dogodila smiješna situacija kada je došao pjevati na pogrešnu svadbu.

- Nisam znao da su se za vrijeme pandemije otvorile još dvije lokacije na jednom mjestu istog naziva pa su to tri paralelne svadbe. Iz trećeg pokušaja sam došao na pravu. I onda sam rekao, ne znam tko je to platio, mislim da mladoženja, 'počastio si Jacquesom još dvoje mladenaca' - ispričao je pjevač za InMagazin.

Inače, glazbenik često bude gost iznenađenja na svadbama, a on je kazao da mu je to najveći kompliment te da se rado odazove. 

- Pozivi su zapravo krenuli još tamo 2005. kad je meni izašla pjesma "Živim za to". Moj bend ju zove "Živim za tost" posprdno. Ja sam se odlučio odazvati još onda tim pozivima. Moji kolege su bili dosta, moram priznati skeptični - kaj ti sad to fakat ideš nekom na svadbu - pa da, idem! Iskočim iz torte nekom ako treba, sve može! - ispričao je ranije. 

Na svojem Facebook profilu podijelio je i jedan takav nastup. Mladenci su plesali na pjesmu Ive Robića 'Samo jednom se ljubi', a kamere su snimile Houdeka kako dolazi na podij pred kraj pjesme. Par nije skrivao iznenađenje i šok.  

"Samo jednom se ljubi. Nit’ su mladenci znali što ih očekuje za kraj prvoga plesa nit’ je bend znao da ću uletjeti na toj pjesmi. Spontana odluka u trenutku - jer život nam to omogućuje, i baš bismo tako trebali češće prihvaćati tu igru … i tad srce izgara…Kad se taj plam izgubi, tad i prestaje sav žar", napisao je tada Jacques uz video koji je podijelio. 

Glazbenik je uvijek spreman i za šalu na svoj račun, a šale mnogo puta podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

 

Ključne riječi

Komentara 5

LJ
ljudemisi
22:37 24.06.2022.

Žaku je važno gdje je dobra žderčina

BU
Butterbur
22:24 24.06.2022.

I usput istamburao obor prasadi na svakoj

ĆO
Ćovijek
00:11 25.06.2022.

Meni ne bi pjeval ni u frulicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije