Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Dobrog čovjeka nikad previše''

Jacques Houdek nakon pohvala na račun izgleda: 'Čitam da sam drastično smršavio, idem se popraviti'

Foto: Facebook
1/11
02.09.2022.
u 14:16

"Jacques, ako se da dobro primijetiti, dosta kilica je otišlo dolje, samo naprijed", pohvalila ga je jedna od pratiteljica. "Bravo za novu liniju", "Čini mi se da si dosta smršavio", nizali su se komentari. Houdek se potom ponovno javio na društvenim mrežama i pokazao kako uživa u ribljoj večeri.

Domaći glazbenik Jacques Houdek (41) sa suprugom Brigitom uživao je na moru, točnije na Dugom otoku, a na društvenim mrežama podijelio je fotografiju iz Parka prirode Telašćica na kojoj je zagrljen sa suprugom pokraj prekrasne plaže, a neki od pratitelja komentirali su i pjevačev novi izgled.

"Jacques, ako se da dobro primijetiti, dosta kilica je otišlo dolje, samo naprijed", pohvalila ga je jedna od pratiteljica. "Bravo za novu liniju", "Čini mi se da si dosta smršavio", nizali su se komentari. Houdek se potom ponovno javio na društvenim mrežama i pokazao kako uživa u ribljoj večeri.

"Idemo! Svi za stol! Čitam da sam drastično smršavio, pa, rekoh, idem se čim prije popraviti. Uz prijatelje koji ovakvu klopu spremaju, teško da ću skinuti kile", napisao je Jacques, a potom su mu se javili brojni pratitelji.

''Bolje bucmast i sretan, nego mršav i živčan'', ''To ti je sve dijetno'', ''Dobrog čovjeka nikad previše'', ''Samo nek si zdrav'', ''Samo budi svoj, kakav god da jesi'', ''Briga te za kile, samo uživaj'', pisali su pratitelji.

Inače, Jacques i njegova supruga Brigita u braku su od 2006. godine, a te iste godine rođena je i njihova kći Sofija. Sedam godina kasnije na svijet je došao i njihov sin David i tada je Jacques odlučio kako će neko vrijeme smanjiti radni tempo kako bi što više bio uz obitelj. 

Kada im se rodila Sofija, donijeli su odluku kako će Brigita biti kod kuće i brinuti se o djeci. Zbog obitelji odrekla se karijere jer im je stabilnost bila najvažnija. Jacques često ističe kako mu je Brigita najveća podrška i zahvalan joj je što se brine za obitelj i ističe kako ne zna kako bi sve ostvario da nije bilo nje.

VIDEO Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: 'Vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...'

Ključne riječi

Komentara 3

HH
Hrvoje Hrk !!
14:38 02.09.2022.

Legenda i dobar čovjek i humorističan i to na svoj račun...bio sam sasvim slučajno na dva njegova koncerta..totalna pozitiva i smjeh

NE
neberemed
17:39 02.09.2022.

riblja večera,a na uri pol 2?na roštilju 6 orada od oko 40 deka,fakat dijetno.

ZG
ZGubidan
14:41 02.09.2022.

On iz nekog razloga teško prihvaća i pohvale i kritike. Uvijek misli da zna najbolje. Narcisoidnost ili nesigurnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije