Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIT ĆE SIMPATIJE

Jacques Houdek ide na Doru s finalistom 'Zvijezda'

Zvijezde
Foto: RTL
1/5
11.01.2019.
u 15:56

Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva - kazao je Houdek.

Jacques Houdek mogao bi ponovno predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, no ne kao izvođač, već kao autor pjesme. Naime, Jacques je već prije rekao kako se javio na natječaj, a danas je potvrdio da bi njegovu pjesmu na Dori trebao pjevati Roko Blažević, 18-godišnji Splićanin koji je pobijedio na "Pinkovim Zvjezdicama" i bio drugi na RTL-ovim "Zvijezdama".  Pjesma se zove "The Dream" ("San"), a zanimljivo je da je ovogodišnji slogan Eurosonga "Dare To Dream" ("Usudi se sanjati"). 

- Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva, a suverenost u njegovim izvedbama, kao što smo imali prilike vidjeti u Zvijezdama, naprosto je očaravajuća, tako da sam u potpunosti siguran, bez obzira na njegove godine, da je Roko spreman za izazove koje donosi eurovizijska pozornica - kazao je Jacques za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako je neopisiv osjećaj predstavljati svoju zemlju na Eurosongu, a s time se slaže i Roko Blažević, koji je kazao kako mu je velika čast što mu je Jacques predložio suradnju. 

- Pjesma mi se svidjela već na prvo slušanje i mislim da smo snimili vrhunsku stvar te vjerujem da će je prepoznati i žiri i publika. Nastup u Izraelu bio bi ostvarenje mojih snova, a ja ih se ne bojim - spreman sam ih sa svojim timom pretvoriti u stvarnost i zahvalan sam Jacquesu na tome. Predstavljati svoju zemlju na najvećem glazbenom natjecanju bio bi najveći ponos kao i nastup svakome sportašu na Olimpijskim igrama.Vjerujem u svoju pjesmu i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje te jedva čekam da naš San doživi i publika.

Pogledajte video: Celebrity baby boom - ove su bebe rođene u 2018. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:14 11.01.2019.

Dva Turopoljca super zvuče zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije