Naslovnica Showbiz Zvijezde

Jacques Houdek ide na Doru s finalistom 'Zvijezda'

Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva - kazao je Houdek.
11. siječnja 2019. u 15:56 1 komentara 1511 prikaza
Zvijezde
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Jacques Houdek mogao bi ponovno predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, no ne kao izvođač, već kao autor pjesme. Naime, Jacques je već prije rekao kako se javio na natječaj, a danas je potvrdio da bi njegovu pjesmu na Dori trebao pjevati Roko Blažević, 18-godišnji Splićanin koji je pobijedio na "Pinkovim Zvjezdicama" i bio drugi na RTL-ovim "Zvijezdama".  Pjesma se zove "The Dream" ("San"), a zanimljivo je da je ovogodišnji slogan Eurosonga "Dare To Dream" ("Usudi se sanjati"). 

NOVE ZVIJEZDE Oni su nade glazbene scene: Uz njih nema straha za glazbenu budućnost

- Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva, a suverenost u njegovim izvedbama, kao što smo imali prilike vidjeti u Zvijezdama, naprosto je očaravajuća, tako da sam u potpunosti siguran, bez obzira na njegove godine, da je Roko spreman za izazove koje donosi eurovizijska pozornica - kazao je Jacques za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako je neopisiv osjećaj predstavljati svoju zemlju na Eurosongu, a s time se slaže i Roko Blažević, koji je kazao kako mu je velika čast što mu je Jacques predložio suradnju. 

Roko Blažević Ovaj Splićanin moćnog glasa hrvatski je Michael Bublé i predviđaju mu svjetsku slavu

- Pjesma mi se svidjela već na prvo slušanje i mislim da smo snimili vrhunsku stvar te vjerujem da će je prepoznati i žiri i publika. Nastup u Izraelu bio bi ostvarenje mojih snova, a ja ih se ne bojim - spreman sam ih sa svojim timom pretvoriti u stvarnost i zahvalan sam Jacquesu na tome. Predstavljati svoju zemlju na najvećem glazbenom natjecanju bio bi najveći ponos kao i nastup svakome sportašu na Olimpijskim igrama.Vjerujem u svoju pjesmu i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje te jedva čekam da naš San doživi i publika.

Pogledajte video: Celebrity baby boom - ove su bebe rođene u 2018. 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša