Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna objava

Jacques Houdek 17-godišnjoj kćeri čestitao rođendan i podijelio fotografiju od prije 10 godina

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
26.10.2022.
u 07:30

U komentarima se javila i Vlatka Pokos koja je poručila: "Sretan rođendan! Puno ljubavi, zdravlja i radosti želim! Ti si u stvari jako mlad tatica, znaš. Stvarno jesi". Mladoj Sofiji i Ivana Kindl je čestitala rođendan, kao i brojni drugi pratitelji slavnog pjevača.

Svojim originalnim izvedbama u različitim žanrovima Jacques Houdek (41) već punih 16 godina osvaja publiku svih dobnih skupina, a s pratiteljima na Instagramu tu i tamo podijeli i pokoju privatnu fotografiju kojom raznježi fanove. Ovaj oput radi se o posebnoj prigodi - 17. rođendanu njegove kćeri Sofije

- Moja mala djevojčica slavi svoj veliki, 17. rođendan! Sretan ti rođendan, ljubavi! 

“Što je vrijeme, zašto leti”? Moja Sofia na prvoj fotografiji ima 7 godina, na drugoj gotovo 17... Desetljeće je projurilo, u trenu, u trenu... Uživajmo, dragi ljudi, u doslovno svakom trenutku odrastanja naših “beba”, jer, eto, odjednom se dogodi da nas vrijeme prevari i ...”djeca već su ljudi”...

Oduvijek je voljela plavu boju. Moja umjetnica, kreativka, s najvećim srcem koje uopće možete zamisliti... Duhovita, vesela, prelijepa, svoja!  Draga moja Sofi, ne brini, pred tobom stoji život, stoji cijeli vijek - 17 ti je godina tek! - napisao je pored dvije fotografije i dodao: "Voli te tata". Fotografiju možete pogledati OVDJE.

U komentarima se javila i Vlatka Pokos koja je poručila: "Sretan rođendan! Puno ljubavi, zdravlja i radosti želim! Ti si u stvari jako mlad tatica, znaš. Stvarno jesi". Mladoj Sofiji i Ivana Kindl je čestitala rođendan, kao i brojni drugi pratitelji slavnog pjevača. 

Podsjetimo, pjevač sa suprugom Brigitte Krkač ima i 9-godišnjeg sina Davida

VIDEO>>Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
07:39 26.10.2022.

Voli je, kao da je tvoja!

BO
Bojans
08:57 26.10.2022.

Debeli roditelji stave brdo hrane na stol a djeca imitiraju njihovo prežderavanje te ih srede za cijeli život. Ne radite to djeci ako ste sebe upropastili ne morate njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije