Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto Jaya Lena

Izvrsni Jimmy Fallon debitirao kao novi voditelj 'Tonight Showa'

Jimmy Fallon
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2014.
u 09:32

Jimmy Fallon oduševio je u sinoćnjem debiju kao voditelj "Tonight Showa". Jay Leno vratio se nakon što je Conan O'Brien podbacio, pa nije čudio skepticizam vezan uz Fallona...

Jimmy Fallon oduševio je u sinoćnjem debiju kao voditelj "Tonight Showa". Jay Leno vratio se nakon što je Conan O'Brien podbacio, pa nije čudio skepticizam vezan uz Fallona. Ipak, razuvjerio je 39-godišnji Njujorčanin i najveće skeptike. Predstavio se kao obiteljski čovjek koji obožava svoju šestomjesečnu curicu i suprugu Nancy, ali i našalio s činjenicom da je dogurao tako daleko.

U studiju su ga bodrili i ponosni roditelji, no Fallon je vješto i duhovito izbjegao sladunjavost i patetiku, upakiravši dirljive trenutke u kojima se miješaju roditeljski ponos i njegov osobni uspjeh u duhoviti i pitki paket. Posljednjih pet godina proveo je vodeći iznimno uspješan "Late Night", a formulu nije pretjerano mijenjao. Prije toga bio je član ekipe "Saturday Night Livea".

U prvom showu gostovao je Will Smith, a za glazbu je bio zadužen U2. Osim njih, u prvom showu nakratko su se pojavile i zvijezde kao što su Robert de Niro, Joe Namath, Rudolph Giuliani, Lindsay Lohan, Lady Gaga, Mike Tyson, Stephen Colbert, Kim Kardashian, Mariah Carey, Seth Rogen, Tina Fay i Joan Rivers. Rivers je bila posebno iznenađenje s obzirom na to da se zbog zabrane u showu nije pojavila od 1987. godine.

>>Na rastanku pustio suze, a pjevale mu Oprah i Kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije