Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani skandal

Ljutita pjevačica usred emisije ustala i zalila voditelja zbog neugodnog pitanja

saška karan
Foto: Screenshot
03.11.2015.
u 18:16

Pitanje voditelja Siniše Medića nije najbolje sjelo pjevačici Saški Karan koja mu je usred emisije izlila čašu vode u lice

Srpska pjevačica Saška Karan inscenirala je nesvakidašnji incident tijekom gostovanja u emisiji Press Pretres. Naime, nakon što joj je voditelj Siniša Medić postavio pitanje o njezinoj prošlosti ljutita pjevačica polila ga je čašom vode.

– O čemu ovaj čovjek priča? Ovo nema smisla! Ja sam oduvijek bila pjevačica i zarađivala sam mnogo novca, sasvim dovoljno, i takvo mi nešto nikad nije bilo potrebno! - kazala je Saška nakon što je voditelj upitao je li u mladosti bila sponzoruša.

– Ma sram te bilo! Budalo! – uzviknula je Saška nakon čega je ustala od stola, voditelja zalila čašom vode i napustila studio.

Ovaj neočekivani incident možete pogledati u videu

>>Isto kao i Šuker: Natjecatelj Potjere 'potonuo' na stolcu

>>Šuker na putu prema dolje: Pogledajte kakav je 'incident' doživio na snimanju

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:07 04.11.2015.

zakaj nas terorizirate vijestima o srpskim cajkama?

KR
krtica
04:03 04.11.2015.

i prevedose njezin odgovor na hrvatski! ajde bre, ovo je sramota!

ST
streetboy
20:46 03.11.2015.

istina boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije