Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije pogodio

Iznenadila mnoge! Marijana Batinić otkrila što je radila prije nego što je postala TV voditeljica

Foto: RTL
1/7
19.05.2020.
u 10:25

Čime je Marijana Batinić zaradila svoj prvi džeparac bilo je jedno od pitanja u kvizu '10 pitanja'. Nitko od natjecatelja nije dao točan odgovor.

I u sinoćnjem izdanju kviza '10 pitanja' dobre zabave nije nedostajalo. Lidija Stević iz Braka na prvu pomagala je Marijeti iz Vukovara, a Brankica Čonda Ivani iz Zagreba. Hakiji, koji je zaigrao s Dejanom iz Ilače, pridružila se buduća supruga Alma, a Antonija Blaće priliku je iskoristila i priupitala ih detalje o vjenčanju.

-Nećemo ništa sitno. Veliku, čak najveću. Oko tisuću ljudi - otkrio je Hakija detalje o svadbi.

Foto: RTL

Zanimljivo je bilo i na kraju emisije jer su timovi morali pogađati kako je Marijana Batinić zaradila svoj prvi džeparac, a ponuđeni odgovori bili su: pranjem prozora na benzinskoj, prodajom sladoleda, konobarenjem ili prodajom cvijeća ispred groblja. Natjecatelji su imali svoja živopisna objašnjenja, no gotovo svi odmah su odbacili točan odgovor koji im je ubrzo potvrdila i sama Marijana te im otkrila da je jedno vrijeme uistinu prodavala cvijeće ispred groblja, piše RTL.

Pobjedu su na kraju odnijele Lidija i njezina igračica Marijeta koja je tako zaradila 1600 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije