Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično se slažu

Prince iz 'Farme' čeka prinovu s Lidijom iz Kutine: Njezini su me naučili raditi sarmu

Foto: Instagram
1/8
14.01.2021.
u 09:27

Prince je u vezi s djevojkom Lidijom iz Kutine i zaljubili su se u njegovom restoranu i zajedno su već dvije godine.

Prince Wale Soniyiki iz Nigerije bio je jedan od natjecatelja zadnje sezone showa "Farma" koja se prikazivala na Novoj TV i tada je pred kamerama govorio kako je pobjegao iz svoje zemlje te mu je plan bio otići u Italiju ali je igrom slučaja završio u Hrvatskoj. U našoj domovini živi već devet godina, a sada je ovdje zasnovao i obitelj. Prince je u vezi s djevojkom Lidijom iz Kutine i zaljubljeni par će uskoro dobiti prinovu.

- Vrlo je jedinstvena. Lijepa je, pametna, disciplinirana i inteligentna. Ima drugačiji karakter i mišljenje od većine ljudi. Smirena je i sve gleda na pozitivan način - rekao je Prince za 24 sata. Upoznali su se u njegovom restoranu i Prince kaže kako je odmah znao da je ona žena za njega. Nakon mjesec dana imali su prvi spoj i odmah su zaključili da se sviđaju jedno drugome. Odlično se slaže s obitelji svoje odabranice, a nada se kako će i ona jednog dana upoznati njegovu obitelj koja živi u Africi.

- Imao sam osjećaj da me prihvaćaju i da im se sviđam. Super se slažemo, s njima provodim blagdane u Njemačkoj. Od njih sam naučio raditi sarmu, radio sam pitu od sira.. Smatra ih svojom obitelji - kaže Prince koji će početkom veljače postati tata.

Komentara 3

PU
puniša
23:48 24.01.2021.

Bravo, super...bitno da nije Kaučos..

JU
Juicy
11:42 14.01.2021.

Ipak je veličina bitna

GR
Grandstar
10:00 14.01.2021.

Oni tebe sarmu a ti njih nauci lovit rukama zivotinje po kutini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije