Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROJEKT

Izgubljeni Vikend donosi blagdanski singl: Božićno raspoloženje unutar četiri zida

Josip Radić
Foto: Promo
1/2
07.12.2023.
u 16:04

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom, Johnom iz MORT-a te bendom Pavel, Izgubljeni Vikend donosi pjesmu koju je ovaj put otpjevao njen autor te pokretač čitave priče, Josip Radić.

Autor i glazbenik Josip Radić sa svojim glazbenim projektom Izgubljeni Vikend donosi novu pjesmu - ovog puta riječ je o blagdanskom singlu “Kitimo naš prvi bor”, koja prikazuje božićno raspoloženje unutar četiri zida, daleko od adventske ponude, preskupih hot dogova i smrznutih stopala.

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom, Johnom iz MORT-a te bendom Pavel, Izgubljeni Vikend donosi pjesmu koju je ovaj put otpjevao njen autor te pokretač čitave priče, Josip Radić. “Pjesma se pojavila tijekom jednog izgubljenog vikenda, u samom foto finišu studenoga stoga nije bilo vremena za predugo razmišljanje i organizaciju gostovanja nekog drugog pjevača ili pjevačice - dobili ste mene, žao mi je! No, bonus je vokalni prvijenac četverogodišnjeg Frane Radića koji se našao u kućnom studiju tijekom snimanja demo verzije pjesme” otkriva.

Uz Josipa Radića, koji je osim za dio pjevačkih i odsviranih dionica, uz Vedrana Baotića zaslužan i za produkciju pjesme, u njenom kreiranju je sudjelovao i klavijaturist Jurica Hotko, a objavljena je u samostalnom izdanju Izgubljenog Vikenda. Za vizual pjesme zaslužan je ilustrator i dizajner Boris Pleša.

VEZANI ČLANCI: 

“Nadam se da će nam svima uspješno dosaditi već krajem prosinca, kao i sve ostale božićne pjesme, ali se svejedno nadam njenom povratku i dogodine!" kratko poručuje Josip Radić koji autorski stoji i iza bendova Kensington Lima i Valentino Bošković.

VIDEO: Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije