Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAVRŠENA NOĆ'

Atraktivna brineta pokraj Prije je frizer Božo: 'Muškarci se razočaraju kad shvate da nisam djevojka'

Božo Kralj i Aleksandra Prrijović
Foto: Instagram
1/6
07.12.2023.
u 14:12

"Savršena noć", napisao je Božo pokraj fotografije i dobio brojne lajkove i komentare, a mnogi su pohvalili njegov izgled. Domaći mediji pisali su o 'atraktivnoj brineti s fotografije, aludirajući na Božu koji nam je u razgovoru prošle godine otkrio tajnu svog izgleda

Zagrebački frizer i pjevač Božidar Pavlić, poznat i po umjetničkom imenu Božo Kralj, na društvenim se mrežama pohvalio fotografijom nakon koncerta Aleksandre Prijović. 

"Savršena noć", napisao je Božo pokraj fotografije i dobio brojne lajkove i komentare, a mnogi su pohvalili njegov izgled. Domaći mediji pisali su o "atraktivnoj brineti s fotografije", aludirajući na Božu koji nam je u razgovoru prošle godine otkrio tajnu svog izgleda.

 – Prije svega, uvijek kada mi postave to pitanje, navodim da sam muško te smatram da me moje oblačenje ili izgled ne bi trebali definirati kao osobu. Volim izgledati lijepo, brinem se o sebi, puno ulažem u sebe, mislim da bi tako svi trebali te mislim da time dajem jedan dobar primjer, ništa negativno. Oduvijek imam dugu kosu kojom se ponosim, to je nešto što ne želim mijenjati, ona mi je zaštitni znak, koliko god zbog toga nekoga izgledom podsjećao na ženu – kazao je Božo i dodao da mu se redovito događa da mu u izlasku prilaze muškarci koji su uvjereni da je žena.

– Događa se vrlo često, svakodnevno ustvari, nemam problem s tim. Jednom prilikom u poznatom zagrebačkom noćnom baru, bio sam u društvu prijateljica, prišli su nam momci i počeli se udvarati misleći kako smo svi troje djevojke. Jedan od njih cijelu večer nije mogao shvatiti da ja ustvari nisam djevojka te je ostao vidno razočaran – rekao je Božo i dodao da se ne osvrće na negativne komentare.

VEZANI ČLANCI: 

 

– Smatram da svaki negativni komentar dolazi od isfrustriranih i nezadovoljnih ljudi te takve komentare ne uzimam k srcu. Meni kada se netko ili nešto ne sviđa, ne volim to javno dijeliti te ostavljam svoje mišljenje za sebe ili sebi bliske osobe, a sve lijepo volim uvijek pohvaliti – istaknuo je Pavlić koji je vrlo brzo shvatio da je drukčiji od okoline. U početku je to prikrivao, no kasnije je shvatio da je najbolje biti onakav kakav jest.

– Daleko sam od toga da me se može nazivati transrodnom osobom, nikada nisam ni razmišljao da bih mijenjao spol niti me to razmišljanje privlači, smatram se muškarcem iz budućnosti. Obitelj i partner su mi velika podrška, na tome sam im zahvalan i to mi mnogo znači. Nikada me nisu sputavali, što je jako bitno, da je drugačije, vjerojatno ne bih bio tu gdje sam sada. Vole me onakvog kakav jesam – ponosno govori Božo koji je prisutan i na društvenim mrežama, no ne smatra se influencerom iako voli pratiti trendove.

– Napravio sam svoj TikTok račun na kojem sam često "live". Društvene mreže daju mi mogućnost da budem najbliže sa svojim pratiteljima i trudim se odgovoriti im na sva postavljena pitanja, iskreno i bez zadrške. Nadam se, a i vjerujem da sam dobar primjer mladima koji se još pronalaze te da od mene mogu učiti kako biti svoj – kazao je frizer i glazbenik. 

VIDEO Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim'

Komentara 21

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
14:56 07.12.2023.

Bože oslobodi

Avatar Idler
Idler
14:42 07.12.2023.

Neg jesu konačno zgotovili koncerti ?

CA
cane69
15:47 07.12.2023.

Vijest koja je obisla svijet.Bozo kralj,Misa grof,ima li jos kakvih titula?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije