Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA RAZLIKA

Izabel Kovačić prošetala Madridom i otkrila kako izgleda bez šminke!

Foto: Instagram
1/6
11.05.2019.
u 15:44

Izabel Kovačić nije se našminkala za shopping s prijateljicama. Izabel voli modu pa na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima je u  zanimljivim modnim kombinacijama.

Poduzetnica Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića provodi vikend u Madridu gdje je donedavno živjela sa suprugom.

Tamo je posjetila Diorov butik, a kako se vidi s fotografije koju je objavila na Instagram Storyju, nije se našminkala za shopping s prijateljicama.

Foto: Instagram Asos

Izabel voli modu pa na Instagramu često objavljuje fotke na kojima je u  zanimljivim modnim kombinacijama.

Obožava velike 'ružne' tenisice brenda Balenciaga, no za razliku od većine influencerica ne voli previše isticati markiranu odjeću.
Izabel i Mateo su se upoznali kao tinejdžeri u crkvi u Sesvetskim selima, gdje je on bio ministrant, a ona pjevala u zboru. Uskoro će proslaviti drugu godišnjicu.

Mateo je nedavno podigao prašinu kada je pobrisao gotovo sve fotke sa svog Instagram profila.

NIje poznato zašto se Kovačić odlučio na taj potez, no sada mu se na profilu nalazi tek pet fotografija. Četiri su vezane uz nogomet, a jedna uz vjeru koja mu je vrlo važna. Posljednja je objavljena u nedjelju navečer i na njoj je Isabel, ali s Kovačićem na nogometnom terenu. 

Vatreni je do sada znao objavljivati fotografije iz privatnog i profesionalnog života i tako dijeliti svoju intimu s milijunima, no sada je očito promijenio stav. Izabel je ostala aktivna na društvenim mrežama pa često objavljuje fotografije.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Komentara 8

Avatar VinkoL
VinkoL
17:44 11.05.2019.

Još jedan od fenomenalnih članaka ovog, bre, visokocenjenog portala.

Avatar Uskok
Uskok
19:18 11.05.2019.

Ove feminističke floskule su postale zamorne. Nešto kao "antifašizam". Kao ona je poduzetnica. A kaj to ona poduzima molim vas lijepo osim šopinga po Madridu? S tim ne želim reći da cura ne valja, već ona je žena nogometaša koja se najviše bavi slikanjem za Instagram i šopingom. I ja bi to radio da mogu. Ali me to ne čini poduzetnikom...

AS
asper
17:53 11.05.2019.

"Izabel Kovačić prošetala Madridom i otkrila kako izgleda bez šminke!"...tko kako izgleda bez šminke? Madrid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije