Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupi sport

‘Logomanija’ je glavni trend među suprugama nogometaša!

Foto: Instagram
1/4
26.04.2019.
u 08:00

Nogometaš zagrebačkog Dinama Izet Hajrović i njegova supruga Lejla često se na društvenim mrežama hvale skupim krpicama i modnim detaljima. Lejla ima nekoliko Hermesovih torbi Birkin, koje često, naravno ovisno o modelu, koštaju kao nečija hipoteka za kuću, ali i poznato je da za njih postoji poprilična lista čekanja.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida dokazao je da ne štedi kada je u pitanju njegova voljena supruga Ivana.

Naime, iznenadio ju je maskicom za mobitel iPhone XS Max od 24-karatnog zlata, na kojoj je ugravirana fotografija njega sa sinom ispod koje piše “Mama, volimo te”. Za ovaj dar Vida je izdvojio čak 20.000 kn, a početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je i Rolex u koji je ugravirao datum rođenja.

No oni nisu jedini par koji se voli pohvaliti skupim komadima. Nogometaš zagrebačkog Dinama Izet Hajrović i njegova supruga Lejla često se na društvenim mrežama hvale skupim krpicama i modnim detaljima. Lejla ima nekoliko Hermesovih torbi Birkin, koje često, naravno ovisno o modelu, koštaju kao nečija hipoteka za kuću, ali i poznato je da za njih postoji poprilična lista čekanja. Ova influencerica koja ima 140 tisuća pratitelja na Instagramu obožava Balenciagu i Louis Vuitton, a voli uložiti i u poneki komad iz Diora.

Hajrovići neće odmahnuti rukom ni na brend Fendi koji je zbog poznatog loga trenutno jedan od omiljenih brendova svih influencerica koje su odlučile sudjelovati u trendu “logomanije” koji se vratio iz devedesetih, nošenja odjeće na kojoj su istaknuta imena modnih kuća. Lejla često nosi i cipele s visokom potpeticom brenda Christian Louboutin. Suprugu nogometaša Juniora Fernandesa Da Silve, Martu Fernandes, oduševljava modna kuća Gucci koju preferira, pa tamo kupuje odjeću za sebe i sina, kojeg isto tako najviše voli voditi u šetnju u izrazito popularnim ‘ružnim’ tenisicama Louis Vuitton. Poznato je i da voli rođendane, pa svakog petog u mjesecu sinu organizira rođendanski party koji je prozvala “mjesečdan”.

Marta ne troši samo na dijete, nego i svom pomeranskom špicu Timmyju voli kupiti skupe poklone, pa ga je na krštenje sina povela u torbici od 17.000 kuna. Supruga reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, ne voli odjeću na kojoj su pretjerano vidljivi brendovi, no prašinu je podigla pozirajući s torbicom Chanel čija se vrijednost procjenjuje na 36.000 kuna.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:58 26.04.2019.

Ima narodna izreka za takve " Izvana gladac , unutra jadac" !!!!!

AI
airbender
12:04 26.04.2019.

koji polusvijet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije