Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DESETLJEĆA SAMOĆE

Iza njih su dva traumatična gubitka, ali ovaj hollywoodski par dokazao je da je neuništiv

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.04.2020.
u 09:00

Njihova želja za mnogobrojnom obitelji nije bila upitna, pa će tako ove godine Alec i Hilaria Baldwin postati roditelji po peti put.

Neuništivi hollywoodski par glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria objavili su sretne vijesti o iščekivanju još jednog djeteta. – Dopustit ću da beba odradi pričanje jer nemam riječi kojima bih izrazila kako se sada osjećamo – napisala je Hilaria na Instagram videoobjavi obnznanivši kako se spremaju postati roditelji po peti put i to nakon tragičnog gubitka dvije bebe u proteklih godinu dana.

1/6

Mnogobrojna obitelj Baldwin u kojoj su kći Carmen (6) i sinovi Rafael Thomas (4), Leonardo (3) i Romeo (2) narast će za još jednog člana – onog nježnijeg spola. Inače, Alec ima i 24-godišnju kći Ireland s bivšom suprugom, također glumicom Kim Basinger.

-Upravo sam dobila super vijesti da je sve u redu i da je ljepotica savršenog zdrava. Htjela sam to podijeliti s vama. Idemo ponovno – napisala je Hilaria koja je prije četiri mjeseca doživjela spontani pobačaj u četvrtom mjesecu trudnoće, što je također podijelila sa svojim pratiteljima u videu u kojem ju kći Carmen pita kada stiže nova beba, a razočarana majka joj objašnjava da ne zna odgovor na to pitanje.

Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine nakon što je glumac proveo gotovo deset godina sam nakon razvoda od svoje prve supruge glumice Kim Basinger. Pomislio je da nikada više neće naći ljubav, ali to se promijenilo kad je sreo Hilariu u ljeto 2011. godine. Prema pisanju NY Timesa, glumac je uočio joga instruktoricu te joj prišao riječima „Mislim da se znamo“ te joj uručio svoju posjetnicu, a nekoliko dana kasnije njegova buduća supruga ga je pozvala na prvi spoj. Prvi put su se zajedno pojavili i potvrdili vezu na crvenom tepihu na dodjeli Tony Awardsa, a već idućeg travnja Alec je kleknuo pred Hilariu te ju u lipnju odveo pred oltar kako bi postala gospođa Baldwin.

Pogledajte koje su se romanse rasplamsale u redakcijama domaćih televizija.

Vjenčanje se održao u Katedrali Svetog Patrika u New Yorku, a od slavnih uzvanika na svečanosti su se našli Tina Fey, Woody Allen i Lorne Michaels. Nedugo nakon „Da, uzimam“ par je dobio prvo dijete, kći Carmen Gabrielu, a 2015. rodio im se sin Rafael Thomas. Želja za velikom obitelji nije splasnula pa su tako 2016. dobili još jednog sina Leonarda Angela Charlesa, a 2018. stigao je i Romeo Alejandro David.

Par je 2017. godine obnovio bračne zavjete, a Hilaria je tada izjavila kako je „brak nešto na čemu svaki dan radiš, te ga je prekrasno slaviti“. Zadnjih godinu dana za obitelj Baldwin nije bilo lako. Suočili su se s dva gubitka na koje nisu bili spremni, ali ustrajnom željom Hilaria danas nosi peto dijete o čijem se terminu dolaska ne zna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije