Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitski glazbenik

Ivo Amulić otkrio zašto više ne priča s Nenom Ninčevićem, kolegom iz grupe Tutti Frutti

Zagreb: U KD Vatroslav Lisinski održan humanitarni koncert "Zovem prijatelje moje"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
20.03.2022.
u 17:59

Ivo je prije gotovo dvije godine sa drugom suprugom Sandrom Kekez dobio kći Dinu, a otac je postao u 59. godini. Žive u svojoj obiteljskoj kući u Dućama pokraj Omiša. Od ovog vikenda gledamo ga i u showu 'Zvijezde pjevaju'

Splitski glazbenik Ivo Amulić (60) i zadarska glumica Iva Jerković (33) dobili su najviše glasova u prvoj emisiji nove sezone showa Zvijezde pjevaju a pjevač je za Slobodnu Dalmaciju otkrio kako Ivu prije nije znao.

- Nedavno smo se prvi put vidjeli i upoznali. Iva ima talent za pjevanje i super glas tako da očekujem kako bi mogli biti dobitna dalmatinska kombinacija, stvarno vjerujem da će biti izvrsna. Bitno je da se dobro zabavimo - ispričao je pjevač.

Foto: Dario Njavro/HRT

Ivo je prije gotovo dvije godine sa drugom suprugom Sandrom Kekez dobio kći Dinu, a otac je postao u 59. godini. Žive u svojoj obiteljskoj kući u Dućama pokraj Omiša.

- Kćer ima godinu i osam mjeseci, još su prisutne pelene i mijenjam ih redovito, pravi sam maher u tome. Malena me u ovim mojim godinama jako promijenila, bolji sam čovik, bolje se osjećam, pomladila me... Već sam se bio uljuljao u taj neki lagodan život kad nam je ona došla. Zahvalan sam Bogu na Dini, ali iskreno, ne bih volio imati više djece, jedino unuke, to može - rekao je Ivo.
S bivšom proslavljenom plivačicom Editom Grubišić s kojom je bio u braku deset godina dobio je sina Mihovila i kćer Hanu.

18.06.2010., Zagreb - Susret finalista showa Farma s obitelji i prijateljima. Ivo Amulic i djevojka Sandra Kekez. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- S Editom sam ostao u korektnim odnosima, imamo zajedničku djecu - kratko je rekao pjevač. 
Glazbom se počeo baviti sa 17 godina. Već u 24-oj postaje prava regionalna zvijezda, a slavu je stekao sredinom 80-ih godina u bendu Tutti Frutti. Zapazili su ga tada Nenad Ninčević (60) i Tomislav Mrduljaš (59), koji su tražili pjevača za novi bend. Ipak, u konačnici s Nenom nije ostao u dobrim odnosima.

- S nekim ljudima možeš bit u dobro, a s nekima ne. Jednostavno, mi smo to shvatili nakon dugo godina, da ne možemo funkcionirati, i to je to. Obično se tu dogode raskoli radi neslaganja karaktera, netko uvijek, kako se kaže u narodu vodi vodu na svoj mlin - objasnio je pjevač klape Rišpet. 

VIDEO: Ovo su najbolji trenuci sa sinoćnje Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije