Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mentor i urednik

Ivana Paradžiković oprostila se od kolege: Nisu te impresionirale tričarije oko kojih su drugi histerizirali

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
07.08.2022.
u 10:34

Novinarka i voditeljica na Instagramu se oprostila od kolege Antuna Masle s kojim je godinama dijelila redakciju Nove TV.

Vijest o smrti novinara, reportera i urednika Antuna Masle potresla je kolege s kojima je radio i mnogi se od njega opraštaju putem društvenih mreža i prisjećaju se koliko su naučili od njega. Masle je 2006. godine bio imenovan  na mjesto urednika informativnog programa Nove TV, gdje ostaje sljedećih pet godina. U tom se razdoblju Nova TV profilirala kao najgledaniji i najutjecajniji TV news kanal u Hrvatskoj, a tijekom tog perioda s njim je redakciju dijelila i Ivana Paradžiković koja se od kolege oprostila objavom na Instagramu

- Nemam niti jednu fotku s tobom, ali zato imam srce puno uspomena. Bio si faca, Masle. Rijetko viđena faca. Svugdje bio i sve vidio. Nisu te impresionirale tričarije oko kojih su drugi histerizirali. Znao si što je važno. Mir. Nosio si ga uvijek sa sobom. Staložen dok svi paničare. U tvojim je smjenama uvijek svirala glazba, svi raspoloženi, nasmijani… Toliko netipično za novinarsku redakciju. Samo zajebancija. Smijeh. Još čuvam tvoju poemu o govnu i… Tek sada počinjem shvaćati riječi: 'Mala, nije to toga vrijedno'. Neka ti je laka zemlja šefe, prijatelju, novinaru… Jednom od onih kakvih više nema" - riječi su koje je pokojnom kolegi posvetila Ivana Paradžiković bivša urednica emisije "Provjereno" na Novoj TV.

Masle je svoje prve novinarske zadatke napravio u sportskoj redakciji Dubrovačkog vjesnika, potom je radio za Slobodnu Dalmaciju, Jutarnji list i Globus te Novu TV. Bio je vrstan reporter i izvještavao je iz Afganistana, Izraela, Palestine...Od 2017. godine pa do smrti je bio urednik Dubrovačkog vjesnika. 

Komentara 3

DR
DrugZoka
10:52 07.08.2022.

Drago mi je da se Masle nije prodao Dodikovoj tv kao neki

RI
rimac444
11:53 07.08.2022.

a što kaže drug bago, kako se on oprostio ? Nažalost naši glavni mediji nisu hrvatski

PO
poluvodič
13:30 07.08.2022.

Hoće mi netko objasniti zašto je ova svaki dan u vijestima? Zbilja me izbezumljuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije