Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA

Ivana Paradžiković objavila rođendansku čestitku: 'Bio bi onaj ćelavi tip što kad krene cajka razbija čaše o glavu'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
20.07.2021.
u 21:20

"Tile za prijatelje. Danas mu je okruglih sedam. Opraštam mu što sam po stoti put morala skakati za njim, spašavati mu živu glavu", napisala je novinarka i bivša voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković u čestitci svom psu.

Bivša urednica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (40) na svojem je Instagram profilu objavila video na kojem se vidi skok u vodu, a uz njega je napisala i čestitku za rođendan svom psu Titu te poručila da ne zna tko ga ne bi volio. "Tile za prijatelje. Danas mu je okruglih sedam. Opraštam mu što sam po stoti put morala skakati za njim, spašavati mu živu glavu", napisala je Paradžiković te dodala da pas ne zna plivati, odnosno da bulldozi ne mogu plivati, zbog svoje konstitucije. "Faca kad izranja sve govori. Da je u ljudskom liku, bio bi onaj ćelavi tip što kad krene cajka razbija čaše o glavu. Nije baš najoštriji nože u ladici, ali je neodoljivo sladak. Urnebesno smiješan. Moja terapija", opisala ga je novinarka te mu čestitala rođendan. "Zaslužio je paštetu za ručak. Nije svaki dan slavljenički", završila je objavu Paradžiković. 

Dodajmo da voditeljica i često objavljuje fotografije sa svojim kućnim ljubimcem na svojem Instagramu gdje je prati više od 16.000 ljudi.

Podsjetimo i da su vijesti da Paradžiković napušta Novu TV i redakciju emisije 'Provjereno' nedavno odjeknule u javnosti, a nakon toga se ona pohvalila diplomom iz odnosa s javnošću te najavila zaokret u svojoj karijeri.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nordic
10:01 21.07.2021.

Video je baš cool opušteno. 👍

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:07 20.07.2021.

Radila sa bahatom Medalovićkom provjereno i ima psa Tita. Od uvjek mi je bila vrlo mutna spletkaroška zajedno sa drugaricom Medaković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije