Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IN MAGAZIN

Ivana Nanut intervjuirala slavnog Hugha Granta

hugh grant
Foto: Promo
1/4
25.04.2016.
u 14:23

Britanski mediji žive izvan zakona, rekao je između ostaloga Grant

Novinarka IN magazina Ivana Nanut u Londonu je intervjuirala slavnog britanskog glumca Hugha Granta. Povod za razgovor bio je njegov novi film „Florence Foster Jenkins“ u režiji Stephena Frearsa, koji je inspiriran istinitim događajima, a govori o istoimenoj newyorškoj bogatašici koja, iako nema sluha, želi postati pjevačicom i održati koncert u prestižnom Carnegie Hallu. Florence Foster glumi oskarovka Meryl Streep, dok je Grant utjelovio supruga najgore pjevačice svih vremena.

Grant je Ivani Nanut u intervjuu, koji će biti emitiran sutra u IN magazinu na Novoj TV, otkrio zašto je bio prestravljen prvi put surađivati s Meryl te zašto smatra kako je dobro osobi koju voliš prešutjeti ako je u nečemu loša. Nedavno je osvojio prestižnu nagradu BFI Fellowship Award za izvanredan doprinos filmskoj i televizijskoj kulturi te tako stao uz rame velikanima poput Laurencea Oliviera, Michaela Cainea, Clinta Eastwooda i mnogih drugih.

Priznao je i koliko su mu nagrade važne te kako se osjećao kada je dobio ovu posljednju. Dotaknuo se i činjenice kako nikada nije mislio da će završiti kao glumac koji je poznat po romantičnim komedijama jer ih sam baš i ne gleda. Kako se sada bavi više politikom nego glumom, Grant je jedan od osnivača neprofitne udruge „Hacked off“ koja pomaže žrtvama zlostavljanim od strane britanskih medija kako bi im se sačuvala privatnost. Otkrio je kako je počeo pomagati nedužnim ljudima jer je i sam bio žrtva britanskih novina, poput onih u vlasništvu Ruperta Murdocha, a jednom su mu čak i provalili u stan.

– Britanski mediji žive izvan zakona! – smatra planetarno popularni glumac.

Budući da je Hugh otac četvero djece, osvrnuo se i na to kako bi reagirao da i oni požele biti dijelom šoubiznisa:  

– To bi za mene bila noćna mora! – rekao je.

>> Mia Kovačić i Ivana Nanut u seksi izdanju partijale na Zrću

>> Osnova za dobru atmosferu su razgovor, uvažavanje i kontrola ega

Komentara 1

TA
tajcy
12:05 27.04.2016.

obozavam ga :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije